Haberler

Gaziantep Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Güncelleme:

Gaziantep Belediyespor hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesislerinde sürdürüyor Teknik Direktör Sağlam, "Herşeyden memnunuz, herşey planladığımız gibi devam etti." dedi.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa bulunan PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koordinasyon ve kondisyon çalışması yaptı.

Antrenman sonrası AA muhabirine kampı değerlendiren Teknik Direktör Sağlam, tesislerin mükemmel olduğunu, böyle bir tesisi diğer takımların da faydalanması için açtığı için Fenerbahçe'ye teşekkür ettiğini belirtti.

Kampta hazırlık maçı ağırlıklı bir dönem geçirdiklerini anlatan Sağlam, "Herşeyden memnunuz, herşey planladığımız gibi devam etti. Sadece sıkıntımız, aramıza sonradan katılan arkadaşlarımızın henüz istediğimiz seviyeye ulaşmamış olması. Fakat lig maçları başlayana kadar tam anlamıyla hazır olacağımızı düşünüyorum" dedi. - Düzce

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Nurullah Sağlam Topuk Yaylası Fenerbahçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title