Haberler

Gazetecilere Sosyal Medyada Başarının Sırrı Anlatıldı

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ve Yıldız Gelişim Akademisi işbirliğiyle basın mensuplarına "Sosyal Medyada Başarı Stratejileri" konulu eğitim verildi.

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ve Yıldız Gelişim Akademisi işbirliğiyle basın mensuplarına "Sosyal Medyada Başarı Stratejileri" konulu eğitim verildi.

Amerikan Kültür Dil Okulları Seminer Salonu'nda verilen eğitime, Antalya ve ilçelerinden gazeteciler katıldı. Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Esen Diler, eğitim öncesinde yaptığı konuşmada, sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın sektörü en fazla etkileyen sosyal alan olduğunu söyledi. Diler, her gün 517 milyon kişinin kendisinden sürekli haber vermek istediğini, gazetecilerin haberi yayınlama hızında zaman zaman Twitter'ın gerisinde kaldığını vurguladı.

Türkiye'de Twitter'ı yaklaşık 8 milyon kişinin takip ettiğini ve buna rağmen birçok kurumda kullanımın yasak olduğunu anlatan Diler, "Günümüz koşullarında etkisi ve gücü yadsınamaz bir hale gelen sosyal medya konusunda bir seminere öncelik vermek istedik. Bu bilgilendirme semineri sonrasında anketlerdeki taleplerinize göre daha küçük gruplar halinde geniş kapsamlı sosyal medya ve kişisel gelişim seminerleri düzenleyebileceğiz" dedi.

Eğitimde Yıldız Gelişim Akademisi Genel Müdürü Bayram Yıldız, katılımcılara,

"Sosyal medya araçlarının doğru kullanımı", "Kurumsal sosyal medya politikaları nasıl oluşturulur", "Sosyal medyada dikkat edilmesi gerekenler", "Olumlu ve olumsuz tepkilere nasıl yaklaşılmalı", "Markanız veya işletmeniz için sosyal medya ne yapabilir, ne yapamaz", "Sayfaya üye kazanmak için ne yapmak gerekir" gibi konuları anlattı. - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Bayram Yıldız Twitter Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title