Haberler

Gazeteciler ile Yakın Koruma Arasında Arbede

Mardin’de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerinin basın toplantısı için davet edildikleri toplantı salonunda, gazeteciler ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yakın koruma polisleri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Mardin'de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerinin basın toplantısı için davet edildikleri toplantı salonunda, gazeteciler ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yakın koruma polisleri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Mardin'e gelen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Valilik ziyaretinin ardından AK Parti il binasını ziyaret etti.

Gazeteciler ile Bülent Arınç'ın yakın koruması arasında yaşanan tartışma ise Arınç salona gelmeden hemen öncesinde yaşandı. Koruma polisinin gazetecilere karşı yaklaşımına ve gelişigüzel bağrışlarına tepki gösteren Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü ile koruma polisi arasında tartışma yaşandı.

Tartışmayı izleyen ve duruma tepkisiz kalmayan AK Parti Nusaybin İlçe Başkanı Osman Doğru da koruma polisinin tutumuna tepki göstererek, parti yöneticileri ve gazetecilere daha nazik bir tutum takınılması konusunda koruma polisine telkinde bulundu. Bunun üzerine Nusaybin İlçe Başkanı Osman Doğru ile koruma polisi arasında da tartışma yaşandı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın Basın Danışmanı olan Salih Melek'in Cemiyet Başkanı Kadir Üründü'nün yanına gelerek koruma polisi adına gazetecilerden özür dilemesiyle olay daha fazla uzatılmadan tatlıya bağlandı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Nusaybin Ak Parti Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title