Haberler

Gazeteci-yazar Çelik'in 'Suskun Dilim' Adlı Şiir Kitabı Çıktı

Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik’in yazdığı ‘Suskun Dilim’ adlı şiir kitabının tanıtım ve imza günü düzenlendi.

Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik'in yazdığı 'Suskun Dilim' adlı şiir kitabının tanıtım ve imza günü düzenlendi.

İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen etkinliğe Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, kurum müdürleri, STK temsilcileri, AK Parti Milletvekili aday adayı Kemal Öner, basın mensupları ve üniversite öğrencileri katıldı. Fahrettin Çelik, yazdığı şiir kitabı okuyucularının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fahrettin Çelik, imza gününe gelen davetliler ile pasta kestikten sonra, kitaplarından imzaladı.

Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik, küçük yaştan beri yazmayı sevdiğini ve yazmanın yaşamının bir parçası haline geldiğini belirterek; "Şiir benim için yaşadıklarımı, düşündüklerimi veya hissettiklerimi dışa vurma aracı olmuştur. Sevinçli veya üzüntülü bir ruh halinde, ahenkli bir yazı yazmanın adı olmuştur benim için şiir. Edebiyatın bütün dallarına olan tutkum, çocukluğumdan başlayarak beni bir şeyler yazmaya sevk etti. Okul yıllarında yapılan şiir, kompozisyon yarışmaları benim şiir veya yazı yazmamı, yazdıklarımı başkalarıyla paylaşmamı sağladı. Daha sonraki yıllarda da şiir yazmakla birlikte, kendim beğenmediğimden, bu yazdığım şiirleri sürekli imha etme yoluna gittim. Gerek düz yazı gerekse de şiir yazarken çok acele yazma ve bitirme gibi bir huyum var. Daha sonra düzenleme gibi bir alışkanlığım da yok. İlk başta yazdıklarımı olduğu gibi bırakarak ve o anki ruh halimi yazdıklarımla ebedileştirmek istercesine dokunmamaya özen gösteririm. Yazmak benim için yaşamsal bir gerekliliktir. Yayınlayım veya yayınlamayım her gün mutlaka bir şeyler karalamak benim için bir ihtiyaç olduğu gibi ekmek-su kadar önemlidir. Şiirlerinde aşkı yazmayan şair var mıdır bilmiyorum. Çeşitli konularda şiirler yazmaya çalıştım. Kahramanlık, vatan, tabiat gibi konular ile dini içerikli şiirler de yazmaya çalıştım ama bu kitabıma sadece aşk içerikli olanları seçtim. Umarım 'Suskun Dilim' bu eserle suskunluğunu bozarken, siz değerli okuyucular okumaktan tat alırsınız. Cemal Safi ile tanıştıktan sonra okumuş olduğu bir şiirimi beğendiğini ifade etmesi beni cesaretlendirdi ve bu kitabımı çıkarmaya karar verdim. Ülkemizde yaşayan en büyük şair olarak kabul edilen Cemal Safi'nin kitabıma sunuş yazma lütfünü göstermesi benim için en büyük bahtiyarlıktır" dedi.

Kitap tanıtım ve imza gününde bir açıklama yapan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak; "Fahrettin Çelik, çalışkan bir arkadaşımız. İş hayatının dışında kendisinin hem gazetecilik hem de yazarlık yönü var. Bugünde kendisinin üçüncü kitabı olan 'Suskun Dilim' adlı şiir kitabının imza gününde birlikteyiz. Duygularını çok güzel şiirize ettiği bu kitabını inceleme fırsatı bulduk. Kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" dedi.

Fahrettin Çelik'in çok güzel bir çalışmaya imza attığını belirten Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise; "Fahrettin kardeşimizin büyük emekler vererek hazırlamış olduğu şiir kitabının tanıtım gününde yanından olmaktan büyük mutluluk duydum. Allah hayırlı uğurlu eylesin" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Öner Ak Parti Samsat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title