Haberler

Gazeteci Gülşen Yüksel Salt, Neslican Tay paylaşımıyla olay olan Duygu Özaslan'a ateş püskürdü

Güncelleme:

Gazeteci ve sunucu Gülşen Yüksel Salt, Neslican Tay'ın ölüm haberinin ardından yaptığı paylaşımda "Bana attığın mesajı görmemişim" dediği için tepki çeken fenomen Duygu Özaslan'ı canlı yayında sözleriyle yerden yere vurdu.

Tümörden dolayı sol bacağını kaybeden ve dördüncü kez kansere yakalandığı için yoğun bakıma kaldırılan Neslican Tay, geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ünlü YouTuber Duygu Özaslan, ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay hakkında yaptığı paylaşımla tepki çekti.

"SEN KİMSİN?"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt, bugünkü canlı yayında Duygu Özaslan'a demediğini bırakmadı. Canlı yayında Neslican Tay'ın ölümünden bahseden gazeteci Salt, şunları söyledi: "Neslican'ın mekanı cennet olsun. Ailesine de sabırların en büyüğünü diliyoruz. Bir çift sözümüz de bir sosyal medya fenomenine gelecek. 'Neslicancım bana attığın son mesajı görmemişim' diyen zat. Sen kimsin?

Gazeteci Gülşen Yüksel Salt, Neslican Tay paylaşımıyla olay olan Duygu Özaslan'a ateş püskürdü

"O MESAJI YAZARKEN AKLIN NEREDEYDİ?"

Böyle bir acının yaşandığı ortamda bile kendi egonu şişirmek için, ne kadar ulaşılmaz olduğunu gösterebilmek için o mesjaı yazarken aklın nerelerdeydi? O sanal dünyaya kendini o kadar kaptırmışsın ki ölüm diye bir gerçek var ve bunun bile farkında değilsin. Sen orada bile ölmüş bir insanın mesajından bile prim kasmaya çalışıyorsun. Sana da yazıklar olsun."

Gazeteci Gülşen Yüksel Salt, Neslican Tay paylaşımıyla olay olan Duygu Özaslan'a ateş püskürdü

"BANA SON YAZDIĞIN MESAJI GÖRMEMİŞİM"

Neslican Tay'ın ölüm haberini alan ünlü YouTuber Duygu Özaslan, yaptığı paylaşımda şunları söylemişti: "Çok üzgünüm Neslican, bütün o pozitifliğinin, gücünün seni iyileştirebileceğine çok inanmıştım. Bana son yazdığın mesajı görmemişim, şimdi okudum. Cevap yazsam da göremeyecek olman beni çok üzüyor. Sen hepimize ilham oldun, neşe oldun içinin, dışının güzeliğiyle. Artık huzurlu olmanı diliyorum."

Gazeteci Gülşen Yüksel Salt, Neslican Tay paylaşımıyla olay olan Duygu Özaslan'a ateş püskürdü

Gazeteci Gülşen Yüksel Salt, Neslican Tay paylaşımıyla olay olan Duygu Özaslan'a ateş püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşen Yüksel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (24)

Aslı:

Yani saçmalıyorsunuz yorum yaparken, kız sadece paylaşmak istemiş bunu, nedir bu içinizdeki fesatlık art niyet duygusu eleştirilecek o kadar çok şeyiniz varken. Kaldı ki kimseye ''sen kimsin'' diye hitap edemezsiniz, had bildirirken haddimizi bilelim!

29
12
yanıtYanıtla
asd:

Aynen öyle bunları Allah ıslah etsin. Kıza prim yapmış diyolar asıl kendileri primin en büyüğünü yapıyorlar

yanıt12
yanıt5
magarto:

duygunun yazdığında hiç bi art niyet yok bence

20
15
yanıtYanıtla
MORİNYO:

KIZA DEMEDİĞİ LAFI BIRAKMADI AMA Gülşen Yüksel Salt OLACAK KARI ŞOV PEŞİNDE DUYGU KÖTÜ BİRŞEY YAZMAMIŞ ZATEN NE KADAR PRİM PEŞİNDE KOŞAN MAL VAR YA

16
4
yanıtYanıtla
nzn:

ya müge sen kimsin asıl:D nasıl boşşşş yapıyorsun sırf reyting için pirim yapmaya çalışan sizsiniz asıl. Duygu ne zman pirim yapmaya çalışmış da şimdi yapsın.

11
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BENCE SUNUCU SAÇMALAMIŞ KIZDA NE SUÇ VAR HEMEN HABER MALZEMESİ YAPMAYA NASIL BAYILIYORLAR YUHH WALLA

10
2
yanıtYanıtla
KorkanınÇocuğuOlmaz:

Herkes prim kasıyor. Sanki Türkiye'' de kanserden ilk kez bir insan ölmüş gibi. Tıpkı Emine Bulut cinayetinde olduğu gibi. O günden sonra 35 kadın öldürüldü Tık var mı kimsede ? popülizm sadece başka bir şey değil

9
3
yanıtYanıtla
Tülay:

bu kızcağız hiçbir şey yazmamış ki ne var bunda? Vallahi tiksindim şu iki kadından. Primin kralını ancak siz yaparsınız fesatlar. Bir siz akıllısınız yazılandan bunları anlayacak zekaya sahip. Halk bunu hissetse 20 tane yorumun hepsi böyle olmazdı. . . sizlerin anladığı yönde olurdu. . valla buna fesatlık fitnelik deniyor. . . net.

6
3
yanıtYanıtla
ADA:

al birini vur ötekine boş insanlar

8
0
yanıtYanıtla
AT HIRSIZI:

hiç sevmiyorum şu ikisini ne kadar boş insanlar, insanlarla uğraşıp durmayın sadece 1 kere izledim programı ve anladım gerisi boşş

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title