Haberler

Gazeteci Bekir Şahin'in Gururlu Günü

Gazeteci Bekir Şahin'in gururlu günüGAZİANTEP - Gazeteci Bekir Şahin'in oğlu Okan Şahin avukatlık ruhsatnamesini alarak mesleğe başladı.

Gazeteci Bekir Şahin'in gururlu günü

GAZİANTEP - Gazeteci Bekir Şahin'in oğlu Okan Şahin avukatlık ruhsatnamesini alarak mesleğe başladı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeni Çizgi Gazetesi İmtiyaz sahibi Bekir Şahin'in oğlu Okan Şahin, stajının ardından yemin edip avukatlık ruhsatnamesini aldı. Gaziantep Barosunda düzenlenen cübbe giyme törenine, 14 avukat adayı avukatlık belgesini Baro Başkanı İskender Kahraman'ın elinden aldı. Emeği geçen herkese teşekkür eden Bekir Şahin'in oğlu Avukat Okan Şahin, "4 yıllık üniversite ve bir yıllık stajımın ardından ruhsatnamemi almaya hak kazandım. Yeminime bağlı olarak meslek hayatıma devam edeceğim. Bende emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

"Oğlum adalet, hak ve hukuktan ayrılmayacak"

Oğlunun adalet, hak ve hukuktan ayrılmayacağını belirten Okan Şahin'in babası Gazeteci Bekir Şahin, "Hukuka çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde oğlum mesleğe başladı. Oğlumun hak, adalet ve hukuktan ayrılmayacağına inanıyorum" diye konuştu. Yemin töreninin ardından, Okan Şahin Belgesini Gaziantep Baro Başkanı İskender Kahraman'ın elinden alarak mesleğe başladı. Törene Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve yerel basın temsilcileri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Bekir Şahin Okan Şahin Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title