Haberler

Gazeteci Atilla Türker: Bu süreç sonunda Fikret Orman ve yönetimi istifa etti

Güncelleme:

GAZETECİ Atilla Türker, sosyal medyada Beşiktaş kulübünün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle, 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

GAZETECİ Atilla Türker, sosyal medyada Beşiktaş kulübünün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle, 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Türker, " 2 yıl boyunca yaklaşık 100 belge yayınladım, bu süreç sonunda Fikret Orman ve yönetimi istifa etti" dedi.

Gazeteci Türker, belgeli habercilik yaptığını belirterek, Mahmutyazıcıoğlu'nun dava konusu olayda 2 milyon TL'lik bir makbuzu Beşiktaş Kulübü'nün kasasından çıkartarak, kendisine ait hukuk bürosuna götürdüğünü bizzat doğrulattığını öne sürdü.

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya şikayetçi Şafak Mahmutyazıcıoğlu katılmazken, sanık Atilla Türker avukatıyla birlikte hazır bulundu. Türker savunmasında belgeli habercilik yaptığını belirterek "Yaklaşık 4 yıl önce elime bazı belgeler geçti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu o dönem Beşiktaş Spor Kulübü'nde hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesiydi. Beşiktaş Kulübü'nün kasasında bulunan 2 milyon TL'lik bir makbuzu sahibi olduğu hukuk bürosuna götürdüğüne ilişkin bir belge elime geçti. Kendisini aradım, 'doğrudur' dedi" şeklinde konuştu.

"2 YIL BOYUNCA YAKLAŞIK 100 BELGE YAYINLADIM, FİKRET ORMAN İSTİFA ETTİ"

Türker, "Haberin çıktığı gün hukuk bürosu açıklama yaptı ve benim için 'Sözde gazeteci, tetikçi gazeteci' şeklinde ifadeler kullandı. Sonrasında ise elime eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve diğer yönetim kurulu üyeleri ilgili çok sayıda belge geçti. 2 yıl boyunca yaklaşık 100 belge yayınladım, bu süreç sonunda Fikret Orman ve yönetimi istifa etti" dedi.

2 YIL 4 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Gazeteci Atilla Türker'in Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 'Hakaret' suçunu işlediği belirtildi.  Gazeteci Türker'in  3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Atilla Türker Fikret Orman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title