Haberler

Gaün Oğuzeli Myo'da Lojistik ve Pazarlama Konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Yönetim Danışmanı Engin Koban tarafından lojistik ve pazarlama konusunda konferansı verildi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Yönetim Danışmanı Engin Koban tarafından lojistik ve pazarlama konusunda konferansı verildi.

GAÜN Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aslı Özpolat ve Öğretim Görevlisi Dr. Filiz Çayırağası tarafından koordine edilen, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Lojistik ve Muhasebe Programı öğrencilerinin katıldığı konferansta Yönetim Danışmanı Engin Koban tarafından lojistik ve pazarlama süreçlerinin entegrasyonu, lojistik ve pazarlama süreçleri arasındaki ilişki, tedarik süreci, dağıtım kanallarının yapısı, lojistik ve teknoloji kullanımı hakkında bilgi verildi. Koban pazarlama ve lojistiğin birbiriyle çok ilişkili olduğunu belirttiği konuşmasında; "Günümüzde pazarda aynı özelliklere sahip alternatif ürünlerin ve markaların çoğalmasıyla rekabet daha da zorlayıcı hale gelmiştir. Birçok firma bu rekabette öne geçmek için mal veya hizmet pazarlaması yaparken müşteriye lojistik hizmetlerinin de reklamını yapmaktadır. Ürünlerin veya hizmetlerin belirli sürede, belirli koşullarla teslimini vaat etmektedir. Eğer belirtilen sürelerde veya istenilen nitelikte ürün veya hizmet sağlanmazsa yani lojistik hizmetleri istenildiği gibi yerine getirilmezse, bu müşteri memnuniyetsizliğini doğurmakta ve bu durum firmanın müşteri kaybını doğurmaktadır. Bu durumda firmaların zarar etmesine neden olmaktadır" ifadelerinde bulundu.

Seminer sonunda Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Celal Bal, Engin Koban'a teşekkürlerini sunarak çiçek takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Aslı Özpolat Oğuzeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title