Haberler

    The Witcher Remake resmi olarak duyuruldu

    Güncelleme:

    The Witcher remake sürümü resmi olarak duyuruldu. Serinin ilk halkası Fool's Theory ekibi tarafından Unreal Engine 5 ile tekrar geliştirilecek.

    Geçtiğimiz günlerde kod adlarıyla üç yeni The Witcher oyunu geliştireceğini açıklayan CDPR'dan devasa bir duyuru geldi. Polonya merkezli oyun devi Canis Majoris kod adlı yapımın üzerinden örtüyü çekti. Geçtiğimiz haftalarda bu kod ada sahip projenin The Witcher remake olduğu duyuruldu.

    Paylaşılan duyuruda oyunun Unreal Engine 5 ile geliştirileceği de belirtildi. Bu süreçte Epic Games ile yakın bir anlaşmaya imza atan CD Projekt Red yeni oyunlarında Unreal Engine 5 kullanacağının altını çizmişti. The Witcher serisinin ilk halkası da Epic Games'in yeni oyun motoru ile yapılacak.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Remake projesini üstlenecek olan ekip ise Fool's Theory olacak. Daha önce Baldur's Gate 3, Outriders ve Divinity: Original Sin gibi yapımları geliştiren Fool's Theory bu kez kolları The Witcher remake için sıvayacak. Fantastik dünyalar yaratma konusunda başarısını kanıtlayan oyun stüdoysu Geralt ile ilk kez tanıştığımız yeniden aktarmak için çalışmalara başladı.

    CD Projekt Red resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla heyecanı zirveye çıkardı. Polonyalı oyun firması paylaşımında aşağıdaki ifadeleri kullandı.

    "Bunu doğru şekilde yapmak istiyoruz. Bu yüzden lütfen sabırlı olun. Çünkü bir sonraki detayları paylaşana kadar biraz beklemeniz gerekecek."

    Önceki oyunlarında REDEngine adlı oyun motorunu kullanan CD Projekt Red yeni oyunlarını Unreal Engine 5 ile geliştirecek. Polonyalı oyun devi geliştirme sürecinin henüz ilk aşamalarında olduklarının altını çizdi.

    "Oyun içinde daha önce The Witcher üzerinde çalışan kişilerin de bünyesinde bulunduğu Fool's Theory tarafından geliştirilecek. Fakat geliştirme sürecinin oldukça başlarında. "

    "The Witcher Remake'i Canis Majoris kod adıyla da duymuş olabilirsiniz. Bir şeyler söylemek için çok erken. Fakat oyunun nihai bir özen ve dikkat ile geliştirildiğindne emin olmak istiyoruz. Her ne kadar sizlerle yeni haberleri paylaşmayı sevsek de proje hakkında detaylı açıklamalar yapabileceğimiz noktaya gelene kadar sabırlı olmanızı rica edeceiz."

    İlk The Witcher Oyunundan 15 Yıl Sonra

    2007'de çıkış yapan The Witcher CD Projekt Red'in ilk oyunu olma özelliğini taşıyor. 2007'de Microsoft Windows ve OS X üzerinde çıkış yapan The Witcher, daha sonra Enhanced Edition ile 2008'de tekrar çıkış yaptı.

    "The Witcher bizim için, CD Projekt Red için her şeyin başladığı yer."

    Oyuncuları Geralt of Rivia'ya hayat vermeye çağıran oyun Andrzej Sapkowski'nin romanlarından sonrasını konu alıyor. Oyuncuların Geralt of Rivia olarak Vizima'da tehlikeli bir serüvene atıldığı oyun 15 yıl sonra yeni nesil oyun standartları ile tekrar karşımıza çıkacak.

    The Witcher Remake çıkış tarihi ise henüz duyurulmadı. Fakat yapım sürecinin yeni başladığını düşündüğümüzde oyunu uzun bir süre görmeyeceğimizi tahmin etmekte behis yok.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Unreal Engine The Witcher Polonya Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title