Haberler

    Stray Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı

    Güncelleme:

    Yayıncı firma Annapurna Interactive'ın en çok oynanan PC oyunu olmayı başardı.

    Stray, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı. Yayıncı firma Annapurna Interactive'ın en çok oynanan PC oyunu olmayı başardı.

    STRAY STEAM'DE OYUNCU REKORU KIRDI

    19 Temmuz'da PS4, PS5 ve PC için çıkan Stray, Steam'de anlık 62 bin 963 oyuncu sayısı ile yayıncı firma Annapurna'nın PC için çıkan en büyük oyunu olma başarısını elde etti.

    Video oyun pazarındaki bağımsız analistlerden Benji-Sales, bunu yayıncı firmanın diğer oyunlarıyla karşılaştırdı. Buna göre, rekor daha önceden 8 bin 21 anlık oyuncu ile The Twelve Minutes adlı oyunun elindeyken, onun arkasında sırasıyla Outer Wilds, Neon White ve Journey yer aldı.

    Fransa'da yer alan bağımsız BlueTwelve stüdyosu tarafından geliştirilen ve Annapurna'nın dağıtımcılığını yaptığı Stray, siberpunk temalı bir şehirde geçiyor ve oyuncular bir kediyi kontrol ediyor. Puzzle-platformer türündeki oyun PS5 ve PS4'te PlayStation Plus Extra ve Premium (Deluxe) aboneleri tarafından ücretsiz olarak oynanabiliyor. Bu bağlamda PlayStation tarafında da oyunun yüksek oyuncu sayısına ulaşması bekleniyor. Steam fiyatı ise 160 TL.

    Stray anlık oyuncu rekoru kırmasının yanı sıra inceleme notları ile de başarı yakaladı. Dün yayımlanan incelemeler sonucunda Stray'in Metacritic ortalaması 84 puan olurken, birçok kritik oyundan övgüye bahsetti. Özellikle çevre tasarımı konusunda oldukça övülen oyun, her ne kadar kısa bir oynanış süresi sunsa da genel olarak büyük beğeni topladı.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    PlayStation 4 Steam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title