Haberler

Steam'de haftanın en çok satan oyunları açıklandı! 31 Ekim – 6 Kasım 2022

Güncelleme:

Steam'in 24 – 30 E31 Ekim – 6 Kasım 2022 kim tarihleri arasında en çok satan oyunları açıklandı. En çok satanın açıklandığı listede ilk 10'da oyunlar ve donanımlar yer aldı. Kimi oyunlar yükselirken, kimi oyunlar listede geriledi. Bazıları ise listede sırasını korumaya devam etti. İşte Steam'de haftanın en çok satan 10 oyunu.

Steam veri tabanından oyun ve donanım bilgileri elde etmek için üçüncü parti kişiler tarafından oluşturulan SteamDB sitesinin verilerine göre haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Listenin ilk 10 sırası geçen hafta ile hemen hemen aynı. Peki, Steam'de haftanın en çok satan oyunları neler? İşte detaylar…

STEAM'DE HAFTANIN EN ÇOK SATAN OYUNLARI

  1. Call of Duty Modern Warfare 2
  2. Steam Deck
  3. Call of Duty Modern Warfare 2
  4. Call of Duty Modern Warfare 2
  5. Cyberpunk 2077
  6. Battlefield 1
  7. Football Manager 2023
  8. Victoria 3
  9. Persona 5 Royal
  10. New World

Steam'de haftanın en çok satan oyunları açıklandı! 31 Ekim – 6 Kasım 2022

Steam'de geçtiğimiz hafta en çok satan oyunlarda ilk sırada üç adet Call of Duty Modern Warfare 2 yer aldı. Oyunun farklı sürümleri ile en çok satanlar listesinde birinci, üçüncü ve dördüncü sırada yer alan Modern Warfare 2, lansmanından bu yana listedeki yerini korumaya devam ediyor.

Listenin ikinci sırasında ise Steam'in el bilgisayarı diye tanıttığı ve yurt dışında satışa sunulan Steam Deck cihazı yer alıyor. Geçtiğimiz haftalara kadar ilk sırada yer alan Steam Deck, Modern Warfare 2 lansmanıyla beraber ikinci sıraya geriledi.

Listenin beşinci sırasında ise tekrardan dirilen Cyberpunk 2077 yer alıyor. Cyberpunk 2077'nin hemen arkasında ise Steam'de indirime giren Battlefield 1 yer aldı. Bir önceki listede 10. sırada bulunan Football Manager 2023, yedinci sıraya yükselirken, yeni çıkan strateji oyunu Victoria 3, dördüncü sıradan sekize geriledi.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan Persona 5 Royal ise dokuzuncu, Amazon Games'in MMORPG oyunu New World ise lansmanından aylar sonra tekrardan listeye girerek son sırada yer aldı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Call of Duty Modern Warfare 2 Steam Deck Steam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title