Haberler

    Stalker 2 ertelendi! yeni tarih Aralık 2022

    Güncelleme:

    Stalker 2 ertelendi. Yapımcılar, serinin yeni oyunu Stalker 2: Heart of Chernobyl'i 8 Aralık 2022'ye erteleme kararı aldı.

    Stalker 2 ertelendi. Yapımcılar, serinin yeni oyunu Stalker 2: Heart of Chernobyl'i 8 Aralık 2022'ye erteleme kararı aldı.

    Yapımcılığını Ukraynalı GSC Game World'ün üstlendiği, post-apokaliptik RPG shooter ögelerini başarıyla harmanlayan S.T.A.L.K.E.R serisi Stalker 2: Heart of Chernobyl oyununu duyurduğundan beri oyuncuların odağındaydı. Serinin 4. oyunu olacak olan Heart of Chernobyl, gizemlerle dolu kıyamet sonrası Chernobyl'e geri dönmeyi ve bizi bölgenin korkusuz Stalkerlarıyla tekrar tanıştırmayı amaçlıyor. Ancak ne yazık ki yakın zamanda yapılan bir açıklamayla, oyunun çıkış tarihinin erteleneceği duyuruldu.

    STALKER 2 ERTELENDİ!

    GSC Game World yaptığı bir açıklama ile Stalker 2: Heart of Chernobyl'in 8 Aralık 2022'ye ertelendiğini açıkladı.

    GSC Game World oyunun ertelenmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Vizyonumuzu gerçekleştirmek ve oyunu istenen seviyeye ulaştırmak için bu yedi aylık ek geliştirmeye ihtiyacımız var." dedi. "Stalker 2, GSC tarihindeki en büyük proje. Böyle bir proje kapsamlı testler ve cilalama gerektiriyor. Bu yüzden geliştirmenin gerektiği kadar uzun sürmesi gerektiğine inanıyoruz."

    Ertelenen oyunun sistem gereksinimlerini de yazımızda bulabilirsiniz. Böylece çıkmasına 1 yıldan az kalmış oyunu, eğer bilgisayarınız da kaldırıyorsa, daha büyük heyecanla bekleyebilirsiniz!

    Stalker 2 Sistem Gereksinimleri Neler?

    Stalker 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600X | Intel Core i5-7600K
    • RAM: 8GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 8GB | NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
    • Depolama: 150GB

    Stalker 2 Önerilenler Sistem Gereksinimleri

    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X | Intel Core i7-9700K
    • RAM: 16GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB | NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB | NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB
    • Depolama: 150GB

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Advanced Micro Devices STALKER 2 Aralık Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title