Haberler

Road 96 sistem gereksinimleri neler? Road 96 kaç GB?

Güncelleme:

Bağımsız stüdyo Digixart'ın geliştirip yayıncılığını üstlendiği macera oyunu Road 96'ın sistem gereksinimleri ve kaç GB olduğu oyunu oynamak isteyen oyuncular tarafından araştırılıyor. Peki, Road 96 sistem gereksinimleri neler? Road 96 kaç GB? Detayları haberimizde…

Atmosferik havası, zengin hikayesiyle macera oyunu olan Road 96'ın sistem gereksinimleri merak ediliyor. Peki, Road 96 sistem gereksinimleri neler? Road 96 kaç GB? İşte detaylar…

ROAD 96 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Road 96'yı minimum ayarlarda oynayabilmek için Intel Core i5 4460 veya AMD Ryzen 3 2300 işlemci, 8 GB RAM ve NVIDIA GTX 1060 veya AMD RX 5700 ekran kartı gerektirmektedir. Önerilen ayarlarda oynamak için ise Intel Core i5 8600K veya AMD Ryzen 5 3600XT işlemci, 16 GB RAM ve NVIDIA RTX 2060 Super veya RX 5700 XT ekran kartı gerektirmektedir.

Road 96 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 4460 veya AMD Ryzen 3 2300U
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1060 veya AMD RX 5700
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Road 96 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 8600K veya AMD Ryzen 5 3600XT
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2060 Super veya RX 5700XT
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Road 96 Kaç GB?

Road 96'yı oynayabilmek için en temel kurulum dahil 15 GB boş depolama alanı gerektirmektedir.

ROAD 96 KONUSU

Yaz 1996, O gün bugün! Yola çıktın. Macera. Özgürlük. Kaçmak. Koşmak. Rejimden kaç. Hayatta kalmaya çalışın. Sınıra giden bu riskli yolculukta inanılmaz karakterlerle tanışacak ve sürekli gelişen bir macerada onların iç içe geçmiş hikayelerini ve sırlarını keşfedeceksiniz. Ancak her mil, yapılacak bir seçimin kapısını açar. Kararlarınız maceranızı değiştirecek, tanıştığınız insanları değiştirecek, hatta belki de dünyayı değiştirecek. Otoriter Petria ulusunda binlerce yol var. Hangisini alacaksın?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Rehber Steam Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title