Haberler

Overwatch 1, Ekim ayında kapanıyor

Güncelleme:

Blizzard Entertainment'ın FPS nişancı oyunu Overwatch 2'nin çıkış yapacağı duyurulmasının ardından Overwatch 1'in 2 Ekim Pazar günü kapanacağı açıklandı.

Yabancı basında yer alan habere göre Overwatch 1'in Ekim ayında kapanacağı açıklanmasının ardından geliştirici ekip Blizzard Entertainment tarafından haber doğrulandı.

OVERWATCH 1 SUNUCULARI EKİM AYINDA KAPANIYOR

Overwatch'ın ticari lideri Jon Spector, "2 Ekim gerçekten de Overwatch 1'e girip oynamak için son gün," diye açıkladı ve "ve sonra Overwatch 2 sunucusunu ayağa kaldırmak ve çalıştırmak için planladığımız 27 saatlik bir kesinti süresi" sözlerine yer verdi.

Overwatch 1'in kapatılmasının ardından oyuncuların Overwatch 2'yi yüklemesi için süre verilecek "ve sonra Overwatch 2 sunucusunu ayağa kaldırmak ve çalıştırmak için 27 saatlik bir kesinti süresi"

İlk olarak 7 Kasım 2014 tarihinde Blizzard Entertainment tarafından duyurulan Overwatch 1, 24 Mayıs 2016 tarihinde dünya çapında lansman yaptı ve PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için çıkış yaptı.

Yaklaşık 6 yıllık sunucularının ardından Overwatch 1, Ekim ayında süresiz olarak kapanacak ve yerini Overwatch 2 sunucuları alacak.

Overwatch 2, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan yakında çıkacak bir birinci şahıs nişancı oyunudur. 2016 kahraman nişancı oyunu Overwatch'ın devamı olan oyun, ilk oyunla birlikte oyuncuya karşı oyuncu (PvP) modları için ortak bir ortama sahip olurken, kalıcı işbirlikçi modları tanıtıyor. PvP'deki büyük bir değişiklik, takım boyutlarını altıdan beşe düşürmekti, bu da birkaç karakterin yeniden işlenmesini gerektiriyordu. Oyun, Nisan ve Mayıs 2022'de kapalı bir beta gördü.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Overwatch 2 Blizzard Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title