Haberler

GTA Online, Los Santos Tuners güncellemesi ile The Lost MC'yi soyma görevi açılıyor!

Güncelleme:

GTA Online güncellemesi, GTA IV'ten The Lost MC motorcu çetesine karşı bir soygun görevi dahil olmak üzere bir dizi yeni içerik ekledi. GTA Online Ağustos güncellemesinde eklenenler!

GTA IV Complete Edition'ın ek oyunlarından biri olan The Lost MC hikayesi, GTA 5'e de eklenmişti. GTA Online'da kendi motorcu çetenizi kurup 'The Lost MC' motorcu çetesiyle karşı karşıya geldiğiniz görevler oluyordu. GTA Online'a gelen son güncellemede eklenen soygunda The Lost MC'yi soyuyorsunuz.

Soygun tek başına rahatça yapılacak kolay bir seviyede. İki adet soygun öncesi hazırlık aşaması var. Tabi zorluğu kolay olunca kazanacağınız para da azalıyor. Soygun sonunda payınıza 162 bin dolar düşüyor. Fakat bonus olarak da hesabınıza 75 bin dolar ekleniyor ve toplamda The Lost MC soygunundan 237 bin dolar elde etmiş oluyorsunuz .

GTA Online, Los Santos Tuners güncellemesi ile The Lost MC'yi soyma görevi açılıyor!

LOS SANTOS TUNERS GÜNCELLEMESİ İLE YENİ İÇERİKLER EKLENMEYE DEVAM EDİYOR

Grand Theft Auto Online, Perşembe günkü güncellemeyle daha da önemli içeriğe kavuştu. Gelen güncellemede yeni arabalar, bir adet soygun görevi, oyun pazarında çeşitli ürünlerde indirimler içeren bu yeni eklemeler aksiyon doruklara çıkaracak gibi görünüyor.

Güncelleme ile eklenen içeriklerden en dikkat çekeni, The Lost MC motorcu çetesi ile ilgili bir sözleşme. Bu sözleşmede, çetenin illegal ticaret işlerinden kolayca para kazanabileceğinden bahsediliyor.

Rockstar Games, GTA 5'i ve GTA Online'ın bağımsız bir sürümünü yeni nesil konsollara getirmek için hâlâ çok çalışıyor. Oyuncular, oyunun son nesil sürümlerine kıyasla iyileştirilmiş yükleme sürelerinin, grafik iyileştirmelerinin ve daha iyi kare hızlarının keyfini çıkarabilecekler.

GTA 5 ve GTA Online , 11 Kasım'da PS5 ve Xbox Series X/S'e geliyor.

GTA ONLINE AĞUSTOS GÜNCELLEMESİNDE EKLENENLER

  • Yeni araba: Emperor Vectre
  • Yeni kontrat: The Lost MC
  • Çark ödülü: Futo GTX
  • Podyum aracı: Lampadati Michelli GT
  • Adversary modunda iki kat GTA$ ve RP
  • Pursuit Race modunda iki kat GTA$ ve RP
  • Mammoth Squaddie %30 indirim
  • RO-86 Alkonost %30 indirim
  • Lampadati Tigon %30 indirim
  • Grotti Itali GTO %40 indirim
  • Ofislerde %50 indirim
Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız.
Kaynak: Haberler.com / Gamegar

GTA 5 Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title