Haberler

    GeForce Now yeni oyunları duyuruldu: 14 yeni oyun eklenecek

    Güncelleme:

    GeForce Now yeni oyunları belli oldu, yeni güncelleme ile birlikte 14 oyun GeForce Now servisine eklenecek.

    GeForce Now yeni oyunları belli oldu, yeni güncelleme ile birlikte 14 oyun GeForce Now servisine eklenecek.

    2015 yılında hizmete açılan Nvidia'nın bulut oyun servisi GeForce Now yeni güncellemesiyle kullanıcıların karşısında. GeForce Now 2.0.40 güncellemesini duyurdu. Güncelleme kullanıcılara

    Apple M1 yerel işlemci desteği, RTX 3080 hediye kartları, 'Guild Wars 2' üyelik ödülü ve 14 yeni oyun sunuyor.

    GeForce Now'a Gelecek Yeni Oyunlar Belli Oldu

    Aşağıdaki oyunlar yeni GeForce Now güncellemesiyle birlikte servise eklenen oyunlar oldu:

    • Dune: Spice Wars
    • Holomento
    • Prehistoric Kingdom
    • Romans: Age of Caesar
    • Sea of Craft
    • Trigon: Space Story
    • Vampire: The Masquerade – Bloodhunt
    • Conan Exiles
    • Crawl
    • Flashing Lights – Police, Firefighting, Emergency Services Simulator
    • Galactic Civilizations II: Ultimate Edition
    • Jupiter Hell
    • Lost Ark
    • SOL CRESTA

    GeForce Now yeni oyunları arasından Dune: Spice Wars, Holomento, Prehistoric Kingdom, Romans: Age of Caesar, Sea of Craft, Trigon: Space Story ve Vampire: The Masquerade-Bloodhunt yeni çıkış yaptı ve çıkışlarının hemen ardından GeForce Now'a eklendi. Geri kalan oyunlar arasında Conan Exiles sadece Epic Games üzerinden oynanabilirken, diğerlerini Steam üzerinden oynamak mümkün. Üstelik GeForce Now web sitesinde yaptığı açıklamada Lost Ark'ın platforma gelişini şu sözlerle duyurdu.

    "Bu hafta GeForce Now, popüler, oynaması ücretsiz, aksiyon rol yapma oyunu Lost Ark'ı hemen hemen tüm cihazlarda oyuncularla buluşturuyor."

    GeForce Now 2.0.40 Güncellemesi

    Yeni güncelleme Apple M1 yongasınının yerel olarak desteklemesini sağlıyor. Bu güncelleme, M1 tabanlı MacBook'larda, iMac'lerde ve Mac Mini'lerde daha düşük güç tüketimi, daha hızlı uygulama başlatma süreleri ve genel olarak geliştirilmiş bir GeForce NOW deneyimi sağlayacak.

    GeForce NOW'da "Akış İstatistikleri Yerleşimi" adı verilen yeni sistem, neredeyse tüm cihazlarda kullanılabilir olacak. Üyeler, "oyunlar" menüsüne eklenen "Tür" satırı ile uygulamada oynayacakları yeni oyunları daha kolay keşfedebilecek.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Lost Ark Apple Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title