Haberler

    Game Changers EMEA: Series I şampiyonu G2 Gozen!

    Güncelleme:

    Finali 3-1 kazanan G2 Gozen, hiç yenilmeden Game Changers EMEA şampiyon oldu!

    Game Changers EMEA: Series I, bugün oynanan Büyük Final maçı ile son buldu. Üst Grup Finali'nin ardından ikinci kez karşı karşıya gelen G2 Gozen ve GUILD X, bu kez şampiyonluk için kozlarını paylaştı. 2021 sezonunda son Game Changers turnvuasının şampiyonu olan G2 Gozen, GUILD X'i finalde 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyonluğa uzandı.

    Harita Seçim ve Yasaklamaları

    Game Changers EMEA: Series I şampiyonu G2 Gozen!

    Namağlup Şampiyon!

    Icebox haritasına savunma tarafında başlayan G2 Gozen ekibi, ilk yarıyı baskın oyunuyla 8-4 önde kapattı. İkinci yarıda savunmaya geçen GUILD X ise oyunun seyrini tamamen kendi yönüne çevirdi. 8-1'lik serinin sonunda durumu 12-9'a getiren GUILD X haritayı kapatmayı başaramadı ve haritanın normal süresi 12-12 beraberlikle bitti. Üçüncü uzatmaların sonunda 16-14'lük skorla kazanan taraf G2 Gozen oldu.

    Split haritasında ise ilk haritadaki çekişmeden ve rekabetten tamamen uzak bir karşılaşma izledik. Baştan sona kadar baskın bir performans sergileyen GUILD X, 13-4 galip gelerek seride durumu 1-1'e getirdi. Yağmur "Smurfette" Gündüz'ün Jett performansı ise dikkat çekti.

    İlk iki haritadaki başarılı oyununu Ascent haritasına taşıyamayan GUILD X, G2 Gozen karşısında yeterli performansı sergileyemeyince 13-7 mağlup oldu. G2 Gozen seride 2-1 öne geçti.

    Ascent haritasında arkasına aldığı rüzgarla baskın oyununa devam eden G2 Gozen, GUILD X'i rakibinin seçtiği haritada 13-4 gibi ezici bir skorla mağlup ederek seriyi sonlandırdı.

    İstatistikler

    Game Changers EMEA: Series I şampiyonu G2 Gozen!

    257 ortalama çatışma skoru ve 87/54/13'lük KDA skoru ile serinin en değerli oyuncusu Michaela "mimi" Lintrup

    Game Changers EMEA: Series I şampiyonu G2 Gozen!

    Kaynak: EsporGazetesi.com / Gamegar

    Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title