Haberler

Forza Horizon ve Fable'ın kurucu ortağından kötü haber geldi

Güncelleme:

Microsoft, Playground Games kurucu ortağı ve endüstri emektarı Gavin Raeburn'ün şirketten ayrıldığını açıkladı.

Codemasters'ta geçirdiği yıllardan sonra 2009'da Trevor Williams ile birlikte Playground Games'i kurdu. Forza Horizon ve Fable serilerinin kurucusu Gavin Raeburn, şirketten ayrıldığını açıkladı.

Raeburn , Codemasters için Lazer Force ve Poltergeist gibi son derece iyi oyunları kodluyor ve daha sonra da üst düzey rollerde Grid ve Dirt'ün yeniden başlatılması gibi önemli projelere liderlik etti. Zamanla Codemasters etkisinden dolayı uzman bir yarış stüdyosu haline geldi ve bu mirası Horizon serisine götürdü.

RAEBURN, PLAYGROUND GAMES'TEN AYRILDI

Raeburn, Playground'un stüdyo direktörüydü ve yerine genel müdür ve kurucu ortak Trevor Williams geçecek. Microsoft'un Forza ve Fable CVP'si Alan Hartman, Windows Central'a şu sözleri söyledi: "Beş ödüllü Forza Horizon oyunu üzerinde 12 yıl çalıştıktan sonra, Playground Games'ten Stüdyo Direktörü olarak ayrılıyor. Playground Games'in kurucu üyelerinden biri olan Gav'a liderliği ve Forza franchise'ına katkıları için teşekkür eder, başarılar dileriz. Kurucu ortak Trevor Williams, Playground Games ekibi Forza Horizon 5 güncellemelerine ve Fable'ın gelişimine odaklandığı için hemen geçerli olmak üzere Genel Müdürlükten Studio Head'e geçiş yapacak."

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Microsoft Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title