Haberler

    Fenerbahçe Espor, Fenerbahçe SK bünyesine katıldığını açıkladı

    Güncelleme:

    2016 yılında 1907 Fenerbahçe Derneği bünyesinde kurulan ve ülkemizde bir spor kulübü ile bağlantılı ikinci espor kulübü olan 1907 Fenerbahçe Espor, 1 Ocak 2022 itibariyle resmi olarak Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesine katıldı. Sarı lacivertliler resmi olarak Fenerbahçe SK bünyesinde mücadele edecek!

    Ülkemizde ve dünyada espora giriş yapan ilk spor kulübü olan Beşiktaş JK'nün ardından 2016 yılında Fenerbahçe camiası da bu sahne için çalışmalara başladı. İsminde ve logosunda yer alan '1907' ibaresini kaldıran Fenerbahçe Espor, bu değişiklikleri ve kulübe katıldığı bilgisini saat 19.07'de YouTube ve diğer sosyal medya platformları üzerinden yayınladıkları bir video ile duyurdu.

    2016'DAN BU YANA FENERBAHÇE ESPOR'UN SERÜVENİ

    Fenerbahçe camiasının en büyük derneklerinden olan ve mevcut Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç'un da çok uzun süre yönetim kurulu başkanlığı yaptığı 1907 Fenerbahçe Derneği bünyesinde kurulan League of Legends kadrosu ile Fenerbahçe, espor sahnesine ilk adımını attı. VFŞL 2017 Kış Mevsimi'ni yarı finalist olarak tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor, 2017 Yaz Mevsimi'ni de şampiyon olarak tamamlayarak 2017 Dünya Şampiyonası'nın ön elemelerinde mücadele etmeye hak kazandı. Ön elemelerden başarıyla ayrılan sarı lacivertli ekip 2017 Dünya Şampiyonu gruplarına kalmayı başarmış ve Worlds gruplarında mücadele eden ikinci Türk takımı olmuştu.

    1907 Fenerbahçe Espor LoL Kadrosu (Worlds 2017)

    FENERBAHÇE ESPOR BAŞARILARI

    League of Legends ile espor sahnesine dahil olan 1907 Fenerbahçe Espor, üç kez Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi şampiyonluğu elde etti. Türkiye'nin esporda başarılı isimlerinden olmayı başaran 1907 Fenerbahçe Espor, League of Legends'ın yanı sıra VALORANT, Apex Legends, PUBG, PUBG Mobile, NBA2K, FIFA, Age of Empires ve Teamfight Tactics oyunlarında da mücadelesini sürdürüyor.

    Fenerbahçe Espor, Fenerbahçe SK bünyesine katıldığını açıkladı

    DAHA ÖNCEDEN SİNYALLERİ VERMİLMİŞTİ

    25 Haziran 2021 tarihinde Fenerbahçe SK Seçimli Olağan Genel Kurulu toplantısında alınan karar ile Fenerbahçe SK bünyesinde espor şubesi açılmasına oybirliği ile karar verilmişti. Bu kararın ardından 1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra bir Tweet ile kulüp bünyesine katılacaklarının sinyalini vermişti. O tarihten itibaren 1907 Fenerbahçe Espor'un Fenerbahçe SK bünyesine katılması süreci başladı. Önce takımın ismi değişti. Takımın adından '1907' ibaresi kaldırıldı.

    1907 İBARESİ KALDIRILDI

    Kısa bir süre sonra da 1 Ocak 2022'de Fenerbahçe Espor, Fenerbahçe SK bünyesine dahil oldu. Takımın logosundaki '1907' ibaresi de kaldırıldı. Fakat takımla özdeşleşmiş olan boğa sembolü ve eski logo kaldı. Fenerbahçe Espor'un Fenerbahçe SK bünyesine dahil olması ile Türkiye'nin üç büyük spor kulübünün üçü de espor sahnesinde resmi olarak yerini almış oldu.

    Kaynak: EsporGazetesi.com / Gamegar

    League Of Legends Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title