Haberler

Call of Duty oyunları Xbox Game Pass'e geliyor

Güncelleme:

Xbox Başkanı Phil Spencer, Microsoft'un Call of Duty'yi Xbox Game Pass'e koymayı planladığını doğruladı ve anlaşma yapıldıktan sonra Call of Duty oyunlarını Xbox'ta başladığı gün PlayStation'da başlatacaklarını da doğruladı.

Microsoft'un Activision Blizzard'ın 68 milyar dolarlık satın alımı tamamlandığında Xbox Game Pass aracılığıyla Call of Duty, Overwatch ve Diablo oynanabilecek.

CALL OF DUTY OYUNLARI XBOX GAME PASS'E GELİYOR

Spencer'ın yaptığı son dakika duyurusunda, "İnsanların platformlar ve cihazlar arasında birbirleriyle oynamalarını sağlamaya devam edeceğiz" sözlerine yer verdi ve Call of Duty'nin PlayStation'da devam eden kullanılabilirliği konusundaki endişelerini ve birleşme sonrası Xbox'ın aboneliği aracılığıyla sunarak "rakiplerini rekabet gücüne zarar vermek" için serinin sahipliğini potansiyel olarak kullanabileceğini belirtti.

Microsoft başkanı Brad Smith, "Sony, endüstri lideri olarak, Call of Duty için endişelendiğini söylüyor, ancak aynı oyunu aynı gün hem Xbox hem de PlayStation'da kullanıma sunmaya kararlı olduğumuzu söyledik" dedi. "İnsanların oyunlara daha az değil, daha fazla erişebilmesini istiyoruz."

Call of Duty oyunları Xbox Game Pass'e geliyorCall of Duty Modern Warfare

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Call Of Duty Microsoft xbox Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title