Haberler

Billi Eilish, Beat Saber müzik paketi Oculus Quest 2, Rift platformlarında piyasaya sürüldü

Güncelleme:

Billie Eilish'in müziği Oculus Quest 2 ve Rift platformlarına geliyor ve 21 Eylül'de en büyük 10 hitini sunan bir Beat Saber müzik paketi yayınlıyor.

Beat Saber paketinin fragmanı kulaklık takan VR kullanıcılarının Billie Eilish'in "Her zamankinden daha mutlu" ya geçtiğini gösteriyor. Koreografili danstan sonra, kullanıcılar kendilerine doğru gelen blokları ışın kılıcıyla eziyor.

Billie Eilish'in öne çıkan 10 hit şarkıları: Happier Than Ever, When We Fall Asleep, Where Do We Go?, All The Good Girls Go To Hell, Bad Guy, Bellyache, Bury a Friend, I Didn't Change My Number, NDA, Oxytocin, Therefore I Am ve You Should See Me In a Crown.

Billi Eilish, Beat Saber müzik paketi Oculus Quest 2, Rift platformlarında piyasaya sürüldü

Billie Eilish, yakın tarihli bir Rolling Stone kapak hikayesinde ailesinin oyuna olan sevgisine atıfta bulunan Beat Saber'ın hayranıdır. Eilish ayrıca, 24 Eylül'de Governer's Ball müzik festivaline manşet olması planlanan IRL sahnesine geri dönecek.

BILLIE ELISIH OCULUS QUEST 2 FRAGMANI

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Billie Eilish Steam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title