Haberler

Assassin's Creed Valhalla Discovery Tour DLC'si Kasım ayında geliyor

Güncelleme:

Vikingler ve Anglosakson tarihine odaklanan DLC Assassin's Creed Valhalla sahiplerine ücretsiz olarak 19 Kasım tarihinde geliyor.

Ubisoft'un Assassin's Creed Valhalla'ya gelecek en yeni DLC Discovery Tour, 19 Ekim'de geliyor. Bu seferki DLC, eğitim deneyimlerine kıyasla hikaye anlatımına daha fazla ağırlık vereceğini açıkladı.

DAHA EĞLENCELİ VE BİLGİLENDİRİCİ

Discovery Tour: Viking Age, Assassin's Creed Origins için Discovery Tour: Ancient Egypt DLC ve Assassin's Creed Odyssey için Discovery Tour: Ancient Greece'e benzer şekilde Assassin's Creed Valhalla sahipleri için ücretsiz bir DLC güncellemesi olacak.

Bu yeni Discovery Tour'un farklı olacağı nokta, Ubisoft'un deneyimi "daha eğlenceli ve bilgilendirici" hale getirmek için DLC serisinin formülünü değiştirdiğini söylemesi. Oyuncular, şiddet içermeyen, etkileşimli bir eğitim deneyiminde yol boyunca 9. Yüzyıl Norveç ve İngiltere hakkında ayrıntıları öğrenerek hikayelerini yaşamak için çeşitli Viking ve Anglosakson karakterlerinin yerine geçecekler.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

BİRÇOK MÜZEYLE ORTAKLIK KURULDU

Discovery Tour: Viking Age, tarihçiler ve arkeologlarla yakın işbirliği içinde yaratıldı ve Ubisoft, gerçek eserler sunmak için Hampshire Cultural Trust, The National Museum of Danish ve The British Library gibi bir dizi farklı müzeyle ortaklık kurdu. Hampshire Cultural Trust ve Preston Park Museum & Grounds gibi birçok müze, Discovery Tour'un unsurlarını 2022'de gelecek özel sergilere dahil edecek.

Assassin's Creed Valhalla'nn en son DLC'si The Siege of Paris, Ağustos ayında piyasaya çıktı ve serideki daha eski, gizli odaklı girişlerin oynanışına geri çağrı görevi gören gören yeni sızma görevlerini getirdi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ubisoft Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title