Haberler

Amazon Prime Gaming'in 580 TL'lik Mart ayı oyunları belli oldu! Madden NFL 22, Surviving Mars ve daha fazlası!

Güncelleme:

Amazon, Prime abonelerine özel her ay ücretsiz oyunlar ve oyun içi kozmetik ürünler vermeye devam ediyor. Bu ay Amazon Prime Gaming'de Madden NFL, Surviving Mars ve daha fazlasını ücretsiz şekilde Amazon Prime üyelerine veriyor.

Amazon Prime Gaming Mart ayında kullanıcılarına oyunlar vermeye devam ediyor. Şubat ayında Destiny 2, Stellaris ve daha fazlasını ücretsiz olarak veren Amazon, Mart ayında Madden NFL 22, Surviving Mars ve yanında birçok bağımsız oyun veriyor.

AMAZON PRİME GAMİNG MART 2022 OYUNLARI

Amazon Prime'a ayda 7,90 TL karşılığında üye olarak Prime Gaming ücretsiz oyunlarına sahip olabilirsiniz. Ayrıca ilk defa Prime abonesi olacaksanız 30 günlük ücretsiz deneme süresinden de yararlanabilirsiniz. Prime aboneliği ile Amazon Prime Video üyeliği ve Twitch'te ücretsiz bir aylık Prime aboneliği de vermektedir.

Prime Gaming'de Mart ayında ücretsiz oyunların yanı sıra birçok oyun içi içerikler de verilmektedir. Ayrıca Prime Gaming'de League of Legends için geçerli ücretsiz 650 RP'nizi ve PUBG Battlegrounds oyuncuları için G-Coin kutusunu da almayı unutmayın.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

AMAZON PRIME GAMİNG MART 2022 ÜCRETSİZ OYUNLARI

  • Madden NFL 22 - 419,00 TL
  • Surviving Mars – 50,00 TL
  • SteamWorld Quest - 40,00 TL
  • Crypto Against All Odds – 13,50 TL
  • The Stillness of The Wind – 22,00 TL
  • Look Inside – 15,50 TL
  • Pesterquest – 20,00 TL
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Amazon Prime Gaming Amazon Prime Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title