Haberler

95 TL değerindeki oyun Steam'de ücretsiz oldu

Güncelleme:

Gearbox Software'in Stray Kite Studios ile ortaklaşa geliştirip 2K'in yayıncılığını yaptığı macera Looter Shooter türündeki aksiyon RPG oyunu Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, Steam'de ücretsiz oldu.

Tiny Tina's Wonderlands'tan bir yıl önce piyasaya sürülen Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, Steam'de 23 Mart Perşembe gününe kadar ücretsiz oldu.

TINY TINA'S ASSULT ON DRAGON KEEP ÜCRETSİZ OLDU

Steam'de 95,00 TL'ye satılan fantezi aksiyon rol yapma oyunu Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, 23 Mart Perşembe günü saat 20.00'ye kadar ücretsiz oldu. Oyunu bu tarihe kadar kütüphanenize ücretsiz olarak kalıcı bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

HİKAYESİ

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure'da kafataslarını parçala, ejderhaları alt et ve devasa golemlerle kapış. Fantastik elementler, eğlence ve aşırı miktarda büyülü ganimetle dolu bu apayrı hikâyeyle, her şeyin başlangıcı niteliğindeki 2013 yılında çıkmış ve herkesçe sevilen bu görevin deneyimini yaşa!

Kraliçe esir alınmış ve krallık da tehdit altında. Bu tuhaf ve büyülü diyara sadece sen ve arkadaşların barışı getirebilir. Tehlikeli ormanlarda, ürkütücü gömütlerde ve dehşet verici kalelerde savaşarak ilerle ama dikkatli ol: Tina'nın neşe saçan ama kaotik içgüdüleri yüzünden yolculuğun gidişatı bir anda değişebilir. Bu destansı masaüstü kapışmasına dalış yap ve hayatının fantastik savaşına hazırlan!

95 TL değerindeki oyun Steam'de ücretsiz oldu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title