Haberler

2021'deki en heyecanlı espor turnuvaları

Güncelleme:

2021 yılında yeni espor turnuvaları oyunseverleri ve izleyicileri oyun heyecanına doyurmaya devam ediyor. İzleyicilerin merakla beklediği oyun turnuvaları başlıyor. Bu senenin merakla beklenen espor karşılaşmaları arasında Fortnite, FIFA, Call of Duty, CS:GO, League of Legends yer alıyor.

Bir çok oyun turnuvaları düzenlenecek olan turnuvada oyunseverler en az izleyiciler kadar heyecanlı ve meraklı vaziyette. İşte sizler için derlediğimiz oyun turnuvaları...

FORTNITE DÜNYA KUPASI

Fortnite, video oyunu kategorisine çıktığı ilk andan beri son senelerin en kapsamlı oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun içinbahise girerseniz, tote sizin yönünüze doğru gelecek ve sadece sektörü kasıp kavurmakla kalmayacak, bu sebepten ötürü Fortnite'ın dünyadaki en iyi oyun turnuvalarından biri olması hiçte tesadüf değil. Turnuvaya katılmak için bir çok teşvik de verilmiş durumda. Son turnuvaya isteyen bütün oyuncular katılabilir, bunun yanı sıra oyuncular haftalık oyunlara 1 milyon $ 'a katılabilir ve toplam ödül havuzu 30 milyon dolar olarak belirlenmiş durumda.

FIFA EWORLD KUPASI

FIFA önemli bir oyun yelpazesine sahip konumda. Oyuncular tarafından en çok oynan oyunlar arasına giren FIFA serisi oldukça önemli bir yere sahip durumda. Şampiyona 2004'teki başlangıcından bu yana dünyanın en iyi bir turnuva formatı haline geldi. Youtube, Twitch ve bunun yanı sıra bazı ülkelerin TV kanallarında bile yayınlanmış durumda.

CALL OF DUTY VE COUNTER-STRIKE ŞAMPİYONALARI

Bu iki popüler oyun en çok oynanan oyunlar arasında kendine yer bulmaktadır. Savaş oyunları kapsamında önemli bir konuma sahip olan Call of Duty ve Counter Strike iki mega oyun kategorisinde en çok aranan ve oynanan oyunlardır. Son derece rekabetçi oyun platformu ve çevrimiçi sahneleri, daha fazla bölgesel yarışmaları ve beklenildiği gibi sadece en iyi oyuncuların kullanımına sunulan kendi uluslararası turnuvaları var.

AŞAĞIDAKİ YARIŞMA TURNUVALARIDA İZLEMEYE DEĞER TÜRDEN:

  • Dünya Siber Oyunları
  • StarCraft II Dünya Şampiyonası Serisi
  • Pokemon Dünya Şampiyonası
  • Overwatch Ligi Büyük Finalleri
  • League Of Legends Dünya Şampiyonası
  • Uluslararası
  • Intel Extreme Masters
  • Dreamhack
  • Evolution Şampiyonası Serisi
Kaynak: Haberler.com / Gamegar

League Of Legends Call Of Duty Fifa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title