Haberler

    Galaxy Note 3 ve S4 Kullanıcılarına Kötü Haber!

    Samsung'un son Android 6.0 Marshmallow güncelleme takvimi sızdı.

    Emre Çetinkaya - -

    Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Samsung'un Android 6.0 yol haritası sızdırılmıştı. Bu yol haritasında ise başta Galaxy Note 5 olmak üzere Galaxy S6 ve S6 edge gibi cihazların Marshmallow güncellemesini hangi tarihte alacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu konuyla ilgili yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı.


    Yeni ortaya çıkan listede ise Samsung'un daha fazla telefonu ve tableti göründü. Önceki listenin bir hayli kısıtlı olduğunu belirtelim.


    Yeni listede Galaxy A ve E serisi akıllı telefonların da güncelleme takvimine eklendiğini görüyoruz. Bununla birlikte Galaxy Tab S, Tab S2 ve Tab A modelleri de listeye eklenmiş.


    Listenin en büyük sürprizi ise Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 oldu. Görünüşe göre Galaxy S4 ve Note 3 modelleri için güncelleme onaylanmadı. Yani şu an için ufukta Galaxy S4 ve Note 3 için Marshmallow güncellemesi görünmüyor.


    İşte sızan o güncelleme takvimi;





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Galaxy Note Samsung Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    ahmet acar:

    Garip olan da şu ki s4 ile not 3 ü ayni katagori de degerlendirilmesi.3 gb ram var sanki gücümü yetmeyecek.neyse hala guncellememis onlar 4.4.2 de kalin yada 4.3 te kalin. Asla 5.0 guncellemeyin benden tavsiye

    0
    0
    yanıtYanıtla
    tunay:

    Samsung yavaş yavaş piyasanın gerisinde kalıyor bu kadar büyük firma herkesten önce yeniliği yakalamali yoksa sonu nokia gibi mi olcak

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title