Haberler

Galatasaraylı Sneijder Resti Çekti: Burada Mutluyum, Kalmak İstiyorum

Galatasaray'da Wesley Sneijder krizi derinleşiyor. İş karşılıklı reste dönüştü artık. Önceki günkü zirveden anlaşma yerine restleşme çıkınca dün taraflar bir araya gelmedi.

Başkan Dursun Özbek Slovakya'nın yolunu tutarken, bu konu başta olmak üzere Igor Tudor ile transfer ve kamp çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

"BURADA MUTLUYUM, KAMPA KATILMAK İSTİYORUM"

Sneijder cephesinden ise kafa karıştıran bir hamle geldi. Menajeri Guido Albers'i ülkesine gönderen Sneijder sarı-kırmızılılara ise "Galatasaray'da mutluyum. Kampa katılmak istiyorum" mesajını yolladı.

Galatasaray'dan oynamadan sözleşmesinin feshi karşılığında gelecek sezonki garanti parası olan 4.5 milyon Euro'yu isteyen ancak karşısına 3.2 milyon Euro'luk disiplin cezası çıkarılan Sneijder'in kamp blöfüne yeni bir strateji geliştirildi.

"SNEİJDER'E TAVİZ VERİLMEYECEK"

Sarı-kırmızılılar Sneijder için gelecek sezonki Dünya Kupası'nın öneminin farkında. Buna göre "Sneijder oynamadan bu parayı istiyor. O zaman gelir kulübede veya tribünde oturur, parasını alır. Ancak bu şekilde Dünya Kupası kadrosuna nasıl girecek?" tezinden hareket ediliyor.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve yönetim Sneijder'in iyi niyetli hareket etmediğini düşünüyor. Medya ve taraftar baskısıyla masada oturduğunu düşündükleri Sneijder'e bu kez taviz verilmeyeceği söyleniyor. Sonuçta iki tarafın da kendine göre bir çok kozu var.

TUDOR İSTEMİYOR

Teknik direktör Igor Tudor ise kesinlikle Sneijder'in aralarına katılmasını istemiyor. Hırvat teknik adam yıldız futbolcunun Bratislava kampına dahil olması durumunda şu anki pozitif ortamı bozacağından korkuyor.

Tudor'un "Sneijder gelirse sorunları takımın önüne geçer. Bu da bize büyük bir zarar verir" dediği belirtildi.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Slovakya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title