Haberler

Galatasaray Liv Hospıtal-Montepasci Siena:54-52

Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague C Grubu 6. hafta maçında kendi evinde Montepaschi Siena'yı 54-52 mağlup etti.

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague C Grubu 6. hafta maçında kendi evinde Montepaschi Siena'yı 54-52 mağlup etti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, özellikle hücumdaki oyunlarının felaket olduğunu ancak kendileri için sonucun önemli olduğunu belirterek, "Sadece Hackett'ın ekstra atışları dışında savunma stratejimiz çok iyi çalıştı. Ancak hücumda bir türlü istediğimiz ritme giremedik. Atışlarımızın neredeyse tamamı doğru atışlardı. Siena takımı ikili sıkıştırmalar yapınca doğru şutları bulduk. Bu yüzden oyuncularımıza bir tepkimiz olamaz. Maçın kahramanı herkesin gördüğü üzere Sinan Güler'di. Savunmadaki katkısı ve hücuma getirdiği çeşitlilikle önemli bir galibiyet aldık. Bu sonuçla Top 16'ya kaldığımızı düşünüyorum" dedi.

MONTEPASCHI SIENA CEPHESİ

Montepaschı Sıena Başantrenörü Marco Crespı ise, Galatasaray'ı tebrik ettiğini belirterek, "Zorlu ve yakın geçen bir maçtı. Son saniyede kaçan bir basketimiz var. Verdiğimiz savaştan dolayı ben memnunum. Deplasmanda zor bir maç oynadık. Oyuncularımın istekli oluşu beni sevindirdi" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Liv Hospital Abdi İpekçi Spor Salonu Montepaschi Siena Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title