Haberler

Galatasaray Lisesi 1962 Mezunları Madalya ve Beratlarını Aldı

Galatasaray Eğitim Kurumları'nın sürekliliğine ve gelişmesine 31 yıldır katkıda bulunan Galatasaray Eğitim Vakfı'nın düzenlediği, Galatasaray Lisesi'nin 531.Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları ve 1962 yılı mezunlarının madalya ve berat töreni, bu sabah...

Galatasaray Eğitim Kurumları'nın sürekliliğine ve gelişmesine 31 yıldır katkıda bulunan Galatasaray Eğitim Vakfı'nın düzenlediği, Galatasaray Lisesi'nin 531. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları ve 1962 yılı mezunlarının madalya ve berat töreni, bu sabah Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşti.

Galatasaray Eğitim Vakfı'nın 31. Kuruluş Yıldönümü'ne denk gelen kutlamada, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaraylılar Derneği temsilcisi Levent Doğanay ve 1962 yılı mezunlarını temsilen Büyükelçi Şükrü Tufan birer konuşma yaptılar.

Tevfik Fikret Salonu'nda, Atatürk, silah arkadaşları ve vefat eden Galatasaraylılar için saygı duruşu ile başlayan program, konuşmaların ardından 50. yıl mezunlarının Madalya ve Berat Töreni ile devam etti. Program, Özhan Canaydın Spor Ödülleri'nin sahiplerine verilmesiyle son buldu.

2012 Yılı "Türkiye'nin En Başarılı Amatör Sporcu" kategorisinde Nazmiye Muslu, "GSK En Başarılı Amatör Sporcu" kategorisinde Mehmet Nesim Öner, "GSU En Başarılı Amatör Takım" kategorisinde Tenis Takımı, "Galatasaray Lisesi En Başarılı Amatör Sporcu" kategorisinde Almira Tanrıkulu Özhan Canaydın Spor Ödülü'ne layık görüldü.

Atatürk'ün Galatasaray Lisesi'ni ilk ziyaret ettiği 2 Aralık 1930 tarihi anısına, Aralık ayının ilk Pazar günü düzenlenen Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları'nda, Galatasaraylılar her sene olduğu gibi geleneksel Galatasaray Pilavı yiyerek özlem giderdi.

Bu arada aralarında soğuk savaşlar esen Yönetici Adnan Öztürk ile camianın önde gelen ismi İnan Kıraç yan yana gelerek dosthanede bir biçimde buzları erittiler. - İstanbul / Beyoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Özhan Canaydın Galatasaray İnan Kıraç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title