Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Kadrosu

Güncelleme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turunda mücadele edeceği kadro şekillendi

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Schalke ile karşılaşacak Galatasaray'da ikinci tur öncesi yapılan değişiklikler UEFA'da yayınlandı. Kadronun nasıl olacağı merak ediliyordu çünkü ara transfer döneminde kadroya iki forvet daha katılmıştı.

DROGBA DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLDÜ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 ile oynayacağı mücadeleler öncesi kadrosunda yaptığı son değişiklikler UEFA'da yayınlandı ve bir ara tartışılan Drogba da listede yer aldı.

Takımlara ikinci tur öncesi verilen 3 oyuncu ekleme hakkını sarı-kırmızılılar Didier Drogba, Wesley Sneijder ve Aykut Erçetin yönünde kullandı.

Sarı-kırmızılıların sezon başında UEFA'ya gönderdiği listede bulunan isimlerden, devre arasında takımdan ayrılan Cris, Kayserispor'a kiralanan Ceyhun Gülselam ve Sivasspor'a kiralanan Sercan Yıldırım da çıkarıldı.

Sarı Kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi listesi şu isimlerden oluşuyor;

Kaleci: Aykut Erçetin, Eray İşcan, Fernando Muslera, Ufuk Ceylan

Defans: Albert Riera, Çağlar Birinci, Dany, Emmanuel Eboue, Gökhan Zan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya

Orta Saha: Aydın Yılmaz, Emre Çolak, Engin Baytar, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Nordin Amrabat, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Wesley Sneijder

Forvet: Burak Yılmaz, Didier Drogba, Johan Elmaner, Milan Baros, Umut Bulut

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title