Haberler

    Levent Tüzemen: Galatasaray'da 3 Yönetici İstifa Etti

    Güncelleme:

    Spor yazarı Levent Tüzemen, kaybedilen Süper Kupa maçından sonra G.Saray'da 3 yöneticinin istifa ettiğini söyledi, Başkan Aysal yalanladı.

    Galatasaray'a yakınlığı ile bilinen spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye yenilerek Süper Kupa'yı kaybetmesinin ardından müthiş bir iddiada bulundu. Tüzemen, sarı-kırmızılı ekipte 3 yöneticinin istifa ettiğini duyurdu ancak bu isimlerin kim olduğunu açıklamadı.

    DOĞAN, KARLI VE ERGÜN

    Başka bir iddiaya göre ise bu 3 ismin Sedat Doğan, Mehmet Karlı ve Şükrü Ergün olduğu kaydedildi.

    AYSAL: BANA GELEN İSTİFA YOK

    Bunun yanı sıra İbrahim Seten ise Ünal Aysal ile görüştüğünü "Bana gelmiş istifa yok, bunların hepsi boş laf" diye twitter'dan duyurdu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Levent Tüzemen Galatasaray Fenerbahçe Ünal Aysal Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    Tc:

    Al azizi al aysalı çöplüğün içine at

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Seda:

    Defol git artik Ünal Aysal tek basina bir hicsin Anla bunu artik !!! Fatih Terim mi Sandin kendini ?? Terim varken Sükse baskan gözüküyordun tek basina bir halt yiyemiyorsun yanindaki kurmayalarini yani Yiyiyci kisminida al ve hemen ayril istifani et seni kabul etmiyoruz artik batirdin kulubü sacma sapan bos transferler yaptin durdun bu sene en cok ihtiyac duydugumuz dönemde adam gibi transfer yapamadin madem yapamicaktin Drogbayi niye gönderdin hic olmazsa 1 sezonda olsa oynamasi icin ikna edebilirdin hepsine 1000 basar drogba bu haliyle bile formda oldugu süre. iyice soguttun bizi git artik istenmiyorsun ! Prandelliye lafim yok o adam ne yapsin elde olanlarla idare ediyor kimbilir ne vaatler vererek getirip duruyorsun hocalari.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    gagsus:

    yönetim çatırdadı bu işin sonu seçim. . subatta Öztürk başkan. .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title