Haberler

Galatasaray, Beşiktaş'ın İlgilendiği Falcao için Devreye Girdi

Güncelleme:

Galatasaray, Beşiktaş'ın transfer için girişimlere başladığı Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'yu takımına katmak için araya girdi.

Atletico Madrid ve Kolombiya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla adını dünya çapında tanınan bir isim olan Falcao'nun adı Beşiktaş taraftarları arasında büyük heyecan yaratırken, önemli bir detay ortaya çıktı.

GALATASARAY'LA GÖRÜŞTÜ

Falcao'yu siyah beyazlı kulübe öneren menajerler daha önce Galatasaray'la görüştü. Menajerler, bonservisi Fransa'nın Monaco Kulübü'nde olan tecrübeli futbolcunun yıllık 4.5 milyon Euro garanti paraya imza atmaya hazır olduğunu sarı kırmızılı yönetime bildirdi.

ÖZBEK, DEĞERLENDİRİYOR

Galatasaray yönetimi ise Radamel Falcao konusunda ikiye bölünmüş durumda. Yöneticilerin bir bölümü, gelecek sezon için yıldız futbolcu transfer etmeleri gerektiğini başkan Dursun Özbek'e bildirdi. Kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntıları dikkate alan başkan Özbek ise konuyu halen değerlendirme aşamasında.

KIYASIYA YARIŞ

Başkan Özbek, Falcao'nun transfer edilmesi düşüncesini kabul ettiği taktirde çalışmalar başlayacak. Böyle bir durumda da iki ezeli rakip Galatasaray ve Beşiktaş bu kez transfer için kıyasıya bir yarışa girmiş olacak.

ATLETICO MADRID'TEN SONRA DÜŞÜŞ

30 yaşındaki Radamel Falcao, Porto'da gösterdiği üstün performansla 2011 yılında 40 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e transfer oldu. İspanyol ekibinde 91 maçta 70 gol ve 9 asist yaparak büyük kulüplerin dikkatini çeken Kolombiyalı futbolcu, 2013'te 43 milyon Euro'ya Monaco'ya satıldı. Ancak peş peşe geçirdiği sakatlıklar yüzünden burada forma şansı bulamayan Falcao, önce Manchester United'a, ardından Chelsea'ye kiralandı. Ancak tecrübeli futbolcu her iki kulüpte de başarılı olamadı.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

vatandaş:

bu nasıl çalım oluyor. lig başlayana kadar her takıma 50 şer tane futbolcu transfer edersınız. . sanki biride almişda oburu de alabilecekmiş gibi

3
0
yanıtYanıtla
BJK:

Kardesim BJK e transferlr yapilip duruluyor, TORRES , ROBBEN; FALCAO kardesim bu kisilerin istedikleri para suanki durumlarina bakarsak gercekle alakasi yok, Torres in ismi var ama kendisi yok, Robben den ben birsey görmedinson iki sezon da , Falcao adamin ismi var ama kendisi yok sahada. EGER BJK TRANSFER YAPACAKSA HIRSLI; BASARI ISTEYEN GENC OYUNCULARI ALSIN; TAKIM OYUNU OYNAYAN KARAKTERI GÜCLÜ OYUNCULARI ALSIN. ISME BAKILMISIN FENER ÖRNEGI ORTADA ISIMLER BASARI SAGLAMIYOR:.

2
0
yanıtYanıtla
BJK:

BJK dikkatli olmali INGILTERE LIG INDE TUTUNAMAYANBIR KISI , ESKI FALCAO DEGIL. ADAM I SUANKI DURUMU ILE DEGERLENDIRIN. ADAMIN DEGERI HICBIR ZAMAN 4, 5 MIO DEGIL. KARDESIM BJK NINSCOUT TAKIMI ISIM ÜZERINDEN MI TRANSFER YAPIYOR; ROBBEN SIMDI FALCAO. ADAMLARIN VERIMLI ZAMANI DÜSDÜ. ISIMLERE DEGIL, ADAMLARIN HIRSLI OLUP OLMADIKLARINA BAKIN, FALCAO DA HIRS GÖREMIYORUM , ESKI FAlCAO DEGIL; BJK NINPARALARI HARCUR EDILMESIN. GS ALMAK ISTIYORSA ALSIN, BJK YE HIRSLI ;DINAMIK OYUNCULARA IHTIYAC VAR.

2
0
yanıtYanıtla
BJK:

FAlcao ya mac basi ve atacagi goller karsiliginda para teklif edilmeli. 20 Gol ü bulursa extra 200000 Dollar, cikacagi her mac icin 20000 Dollar. 2yillik anlasma . 680000 Dollar, eger 34 mac a cikarsa arti 20 gol ü bulursa extra 200000 Dollar yillik 880000 Dollar. Toplam iki senelik ücret 1760000 Dollar, adama bagli alacagi para, oynarsa vegol atarsa alacagi yillik ücret 880000 Dollarolur. ADAM SUANKI DURUMU ILE 4, 5 MIO LUK DEGIL. GELMEZSE GÜLE GÜLE DENMELI BJK TARAFINDAN

1
0
yanıtYanıtla
BJK:

Kardesim niye BJK bu sefer Transfer de önde ISIMLER OLARAK, Fener e bakin ya. VAN PERSIE nin yerine TORRES I ALIR, DIEGO NUN YERINE ROBBEN I ALIR FENER. FALCAO YU ALIR MI BILMEM, KARDESIM FENER IN ALACAK ADAMLARI BIZE NIYE KAKALAMAYA CALISIYORSUNUZ. BJK TAKIM OYUNU OYNAYAN HIRSLI, GENC VE KARAKTERI GÜCLÜ KISILERI TRANSFER ETMELI. 30 yasi üst FENER IN ALANI , ISIMLER FENER ICIN DAHA ÖNEMLI.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title