Haberler

Galatasaray'a 19'luk Sırp kaleci

Güncelleme:

Galatasaray, Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki kalecisi Predrag Rajkovic'in işini bitirmek için düğmeye bastı.

Galatasaray, Fernando Muslera'nın yedeği olabilecek ve ileride Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek genç yeteneği Sırbistan'da buldu. Cim-Bom, Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki kalecisi Predrag Rajkovic'in işini bitirmek için düğmeye bastı.

2 MİLYON EURO

Milliyet'in haberine göre; 2 milyon euroluk bonservisi ile Sırp ekibinin en pahalı ismi durumunda olan 1.91'lik eldivenle ilgili raporların olumlu olduğu ve transferinin bitme aşamasına geldiği belirlendi.

TAFFAREL ONAY VERDİ

Kaleci antrenörü Taffarel'in de onayladığı bu transfer için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da olumlu düşünceye sahip olduğu ifade edildi. Sırbistan Genç Milli Takımı'nda da forma giyen ve çok büyük potansiyel olarak gösterilen Rajkovic'in Muslera'nın satılması durumunda Galatasaray'ın 1 numarası olarak rahatlıkla oynayabilecek düzeye geleceği belirtildi.

TRANSFER AN MESELESİ

Galatasaray için bu transferi cazip kılan noktalardan biri de Rajkovic'e ödenecek rakamın düşük olması. Yetenekli kaleciye 500 bin euro ödenmesinin planlandığı dile getirildi. Transferin birkaç gün içinde netliğe kavuşması bekleniyor.

GENÇLEŞİYORLAR

Galatasaray'ın 19 yaşındaki eldiveni listesine almasındaki faktörlerden biri de, takımın artan yaş ortalamasının düşürülmek istenmesi. Cim-Bom, bu çerçevede Jose Rodriquez ve Lionel Carole gibi isimleri de kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Milliyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Hop NenkilobiMobil-ANDROID:

beni alsınlar Eray dan daha iyiyim ayda 2 bine oynarım SSK yol dahil

6
2
yanıtYanıtla
Eksu Tsuroz T''evgin:

sokaktaki adamı çevir koy kaleye ERAY dan iyidir.

6
2
yanıtYanıtla
Vurdu direkte patladi:

Adam 19 yasinda . liginde sampiylnluga oynayan bir takimda as kaleci.. Mantikli yatirim . ama bizim yonetim bu cerez transferi bile yapamaz gorun bakin

0
0
yanıtYanıtla
mehmet ekim:

demekki muslera gidiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınd:

Dragovic

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DRAGOVIC OLMASIN O

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title