Haberler

Futbolcular Hakeme Saldırdı

Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör Ligi'nde Mustafa Kemal Lisesi ile Birecik Belediyespor arasında oynanan maçta verilen penaltı ve kırmızı kart sonrasında olaylar çıktı. Penaltıya ve karta itiraz eden futbolcular maçın orta hakemine saldırdı.

Yenişehir Mahallesi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Kompleksi sahasında saat 13.30'da Mustafa Kemal Lisesi ile Birecik Belediyespor karşı karşıya geldi. Gergin başlayan maçın 27. dakikasında hakemin Birecik Belediyespor lehine verdiği penaltıya itiraz eden Mustafa Kemal Lisesi futbolcuları hakemin üzerine yürüdü. İtirazların artması üzerine Hakem Mustafa Kemal Lisesi futbolcusuna kırımızı kart gösterdi. Karara tepki gösteren diğer futbolcular karşılaşmanın hakemini darp etti. Hakeme saldıran futbolculara çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Olaylardan sonra soyunma odasına giden hakem maçı tatil ettiğini duyurdu.

Saha dışında ise Mustafa Kemal Lisesi başkanı ile gözlemci hakem arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede önlendi. Birecik Belediyespor oyuncuları güvenlik ekiplerinin kontrolünde ilçeden ayrıldı.

Hakemler futbolcular hakkında şikayetçi olurken, Siverek Devlet Hastanesi'ne polis aracıyla giderek darp raporu aldı. Darp raporu alan hakemler Şehit Polis Memuru Nihat Karakoca Karolu'na giderek 3 futbolcu hakkında şikayetçi olup ifade verdi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bahattin Canbeyli Yenişehir Şanlıurfa Birecik Spor Haberler

title