Haberler

Eşiyle Yemekte Olan Gençlerbirliği Kalecisi, Kaleci Sakatlanınca Maç Kadrosuna Girdi

Güncelleme:

Gençlerbirliği'nde Menemen Belediyespor karşılaşması öncesinde kaleci sakatlanınca yedek kulübesinde kaleci kalmadı. Teknik ekip, AVM'de eşiyle yemekte olan Hopf'u sahaya çağırdı.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci hafta maçında Gençlerbirliği, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Menemen Belediyespor'u 3-0 yendi.

Gençlerbirliği'nde esame listesinde kaleci olarak yer alan Nihat Şahin'in maç öncesi çalışmada sakatlanması ilginç bir olayın da yaşanmasına neden oldu.

HOPF'U ÇAĞIRDILAR

Nihat Şahin'in sakatlanmasının ardından yedek kaleci Taha Cengiz Demirtaş kaleye geçerken, yedek kulübesinde kalecisi kalmayan başkent ekibinde Per Johannes Hopf'un çağrılması gündeme geldi.

AVM'DE YEMEKTEYDİ, MAÇA GİRDİ

Kırmızı-siyahlı yöneticiler, stada gelmeyen İsveçli başarılı kaleciye uzun aramaların ardından ancak ulaşabildi. Bir alışveriş merkezinde eşiyle yemekte olduğu öğrenilen file bekçisi, yöneticilerin çağrısı üzerine stada geldi ve 25. dakikada sahaya girerek yedek kulübesindeki yerini aldı.

Kaynak: AA / Spor

Ferhat Görgülü Süleyman Abay Serdar Gürler Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title