Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor'dan Emre Hasan Balcı ve Karşıyaka'dan Mehmet Türkmehmet'i kadrosuna kattı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor'dan Emre Hasan Balcı ve Karşıyaka'dan Mehmet Türkmehmet'i kadrosuna kattı.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Yeni Malatyaspor'un, Adana Demirspor'dan ön libero Emre Hasan Balcı ve Karşıyaka'dan sol kanat oyuncusu Mehmet Türkmehmet ile 1,5 yıllığına anlaştığı öğrenildi. İki futbolcuyla Antalya kampında sözleşme imzalandığı belirtildi. İmza törenine, Yeni Malatyaspor Genel Sekreteri Selçuk Kendirci'nin de katıldığı kaydedildi.

Yeni Malatyaspor İdari Menajeri Selçuk Günaydın, yaptığı yazılı açıklamada, ön libero ve sol kanat mevkileri için bir süredir oyuncu arayışında olduklarını belirterek, Emre Hasan Balcı ve Mehmet Türkmehmet'i kadrolarına katarak, bu mevkileri güçlendirdiklerini kaydetti.

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine

Yayıncı: Ahmet Ekici - MALATYA

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Türkmehmet Emre Hasan Balcı Yeni Malatyaspor Adana Demirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title