Haberler

Füsun Demirel Aslı Aydıntaşbaş'ın Teyzesi Çıktı

Güncelleme:

Verdiği röportajda "Gerilla annesini oynamak istiyorum" diyerek eleştiri oklarının hedefi olan oyuncu Füsun Demirel'in Aslı Aydıntaşbaş'ın teyzesi olduğu ortaya çıktı.

"Gerilla annesini oynamak istiyorum" açıklamasıyla tepki toplayan Füsun Demirel, gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın öz teyzesi çıktı.

DİZİ EKİBİNDEN ÇIKARTILDI

Pazar günü Cumhuriyet'e verdiği röportajında "Dağa çıkacaktım babam engel oldu. Ben bir gerillayı ya da gerilla annesini oynamayı çok istiyorum" açıklamalarıyla büyük tepki toplayan oyuncu Füsun Demirel, ATV'deki 'Aile İşi' dizi ekibinden çıkarılmıştı.


ASLI AYDINTAŞBAŞ'IN TEYZESİ

Demirel, yaptığı yorumlarla büyük tepki toplayan gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın öz teyzesi çıktı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Aydıntaşbaş Füsun Demirel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

Sinekolog:

Türkiye bugün iç düşmanların tehdit ve saldırısı altındadır. Barış çiçek böcek kültirimizi yaşayamadık dilimizi konuşamadık vb süslü laflarla ve gerekçelerle bunlara göz yumulması doğru değildir. Çünkü insanlar ölüyor ve bir tarafta katilleri teröristleri adeta kutsamak isteyen vicdansız merhametsiz ve acımasızlar var. Ne dil ne kültür ne kobani ne başka birşey terörü mazur gösteremez. Devletin bunlara gereğini yapacağını düşünüyorum ve diliyorum. Ayrıca TÜRK MİLLETİ bunlara boyun eğmeyecektir

104
132
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

Anında Türk vatandaşlığından çıkartılıp, sınır dışı edilmeliler. . .

71
16
yanıtYanıtla
babanin köyü mü:

niye bence seni cikarmak lazim..

yanıt0
yanıt2
bursalı:

neden şaşırmadım acaba. .

56
14
yanıtYanıtla
yalan dünya:

hırsızın annesini oynasaydi herkes alkışlardı hey yavrum hey nede olsa çalan dünya Türkiye...

11
50
yanıtYanıtla
#AntepliMobil-IOS:

Yüzünde meymenet var mı bak hele şuna. Şeytan görsün yüzünü

40
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ilk önce bunları konuşturanları ve bunların savunduğu pkk yı meclise sokanları tek tek asacaksın ama bunları yapanlar şu anda yüzde 51 oyla iktidarda ben başka birşey demiyorum

22
23
yanıtYanıtla
efsane:

bu kadına küçüklüğümden beri gıcık oluyordum demekki haksız yere olmuyormuşum

34
4
yanıtYanıtla
AmedMobil-ANDROID:

bu memlekete öyle terorist varki aramızda bunların kafasini ezmeden bu memlekete huzur yok

34
3
yanıtYanıtla
zaferg:

zaten hdp li karılara benziyor. meymenetsiz. şu karıya iş verenin de allah belasını versin

30
6
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title