Haberler

Fulya Zenginer, Dizisi Yayından Kalkınca Depresyona Girdi

Güncelleme:

Başarılı oyuncu dizisi yayından kaldırılınca bunalıma girdi. Telefonlara bile çıkmayan ünlü oyuncu zor günler geçiriyor.

Fulya Zenginer, kılı kırk yararak rol almaya karar verdiği dizi yayından kaldırılınca bunalıma girdi. Telefonlara bile çıkmayan ünlü oyuncunun zor günler geçirdiği öğrenildi. Zenginer, daha önce rol aldığı Benim İçin Üzülme'nin reytingleriyle Tuba Büyüküstün ve Farah Zeynep Abdullah'lı dizileri bile geride bırakarak başarı çıtasını oldukça yükseltmişti.

Elde ettiği başarı grafiğini düşürmemek ve yeni projesinde hayal kırıklığı yaşamak istemeyen Zenginer, ince eleyip sık dokuyarak 1 yılda 20 dizi senaryosu okudu.

BİN PİŞMAN OLDU

Ünlü oyuncu, adeta kılı kırk yardıktan sonra Fabrika Kızı'nda rol almaya karar verdi. Ancak kısa süre önce ekrana gelen dizinin aldığı düşük reytingler yayından kaldırılmasına sebep olunca Zenginer de verdiği karardan dolayı bin pişman oldu.

YATAKTAN BİLE ÇIKMIYOR

Dizinin 16 Temmuz'da 4'üncü bölümüyle ekrana veda edeceği açıklanınca bunalıma giren Fulya Zenginer'in ruhsal açıdan çok kötü günler geçirdiği öğrenildi. Telefonlarını bile açmayan ünlü oyuncunun, bazı günler yataktan bile çıkmak istemediği söyleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Farah Zeynep Abdullah Benim İçin Üzülme Tuba Büyüküstün Fulya Zenginer Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

KARARSIZ:

AYNI SORUNU İCRA MEMURLARI BENİM EVDEN TÜM EŞYALARIMI ALIP GÖTÜRDÜĞÜ 2009 SENESİNDE YAŞAMIŞTIM. . !!!!

42
1
yanıtYanıtla
tugiacar:

10 aydır işsizim , kredi ve kredi kartı borçlarımı ödeyemiyorum her gün bankalardan gelen telefonlardan bıktım , kariyer de baktım son 3 ayda sadece oraya 120 başvuru yapmışım , iş bulma ümidim de kalmamış. . . bütün bunlardan sonra böyle tüyden sepeplerle depresyona girenleri gördükçe gülüyorum sadece. . :))

21
0
yanıtYanıtla
SABRIN DA BİR SONU VAR.:

ARKADAŞ, ŞU FOX''DAKİ ''''UNUTMA BENİ'''' DİZİSİ İLE , KANAL D''DE YAYINLANAN ''''ARKA SOKAKLAR'''' NE ZAMAN BİTECEK YA?

17
2
yanıtYanıtla
mantık:

bu kıza evlenme teklifi etsem evlenirmi benimle , yakışıklıyım 27 yaşında 185 boy 74 kg esmer ama fakirim hemde çok fakir . . .

13
3
yanıtYanıtla
Zeliha:

Tatlim üzülme dünyanin sonu degilki gencsin güzelsin baska rol alirsin.

10
3
yanıtYanıtla
KÖTÜYDÜ:

ama gerçekten iğrenç bi diziydi çok konuşuyordu ruhum daraldı izlerken

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BEN BU KARIYI TANIMIYORUM BİLE :)

6
4
yanıtYanıtla
aa:

Zengin depresyonu. Milletin cektigi cileye bak bide bunun derdi aman ne buyuk

9
1
yanıtYanıtla
pınar:

demekki başarısız oyuncu

2
6
yanıtYanıtla
007:

kanka 1000 lira maaşa yanıma ofiste müşterileri karşılayacak çaya çorbaya bakacak adam lazım kabulse yarın gel başla

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title