Haberler

Fuat Aldoğan; "Kuşadası'nı 111 Proje ile Yeniden Ayağa Kaldıracağız"

Cumhur ittifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kalan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Cumhur ittifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kalan çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Her güne çeşitli ev ve kahve toplantısı ve ziyaretlerin yanısıra bir de miting sığdıran Fuat Akdoğan, 7 Eylül İlköğretim Okulu önündeki meydanda düzenlediği mitingde büyük coşku ile karşılandı.

Hacıfeyzullah Mahallesi ile Camiatik Mahallesi'nin kesiştiği noktadaki meydanda gerçekleşen miting büyük ilgi görürken, İnsan selini aratmayan yaklaşık 6 bin kişi alkış ve sloganlarla Cumhur İttifakı adayı Fuat Akdoğan'a destek verdi. Geçen dönem Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün de katıldığı mitingde yapacağı projeleri anlatan Fuat Akdoğan, " Kuşadası'nın 50 yılını planlayan 111 proje ile geliyoruz. Sizlerin desteğiyle Kuşadası'nı yeniden ayağa kaldıracağız, yeniden halkla belediyeyi barıştıracağız " dedi. Konuşmasında hem Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na hem de rakibi CHP adayı Ömer Günel'e sert eleştirilerde bulunan Fuat Akdoğan, " Büyükşehir Belediye Başkanı tüm Kuşadası halkını kandırdı. 5 yıl önce de çıkmış bir çok vaatte bulunmuş ve sözler vermişti. Hiç birini yerine getirmediği gibi, ilçe belediye ile de kavga ederek Kuşadası halkını cezalandırdı. Şimdi çıkmış yine aynı vaatlerde Kuşadası halkını kandıracağını sanıyor. Ne biz ne de Kuşadası halkının Özlem Çerçioğlu'nun yalanlarına karnı tok " diye konuştu. CHP adayı Ömer Günel'in " çömez " olduğunu ve seçimi kaybetme korkusuyla saldırgan bir tavır izlediğini kaydeden Fuat Akdoğan, " Benim çömezim iyice çığrından çıktı. Seçimi kaybedeceğini anlayınca rahmetli babama, eşime, çocuğuma, aileme saldırmaya, ahlaksızca iftiralar atmaya başladı. Yazıklar olsun. Anlatacağı bir şey, yapabileceği bir proje bile yok. Sırtında büyükşehir gibi bir kanbur var. Yapabildiği tek şey ahlaksızca iftira atmak " şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fuat Akdoğan Kuşadası Politika Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title