Haberler

Freni Boşalan Kamyonet Bahçe Duvarını Yıkıp Binaya Çarptı

SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde rampada freni boşalan kamyonet yol kenarındaki bahçe duvarını yıkıp 3 katlı binanın zemin ve birinci katındaki balkonlara çarparak evin bahçesine düştü.

SAKARYA'nın Serdivan İlçesi'nde rampada freni boşalan kamyonet yol kenarındaki bahçe duvarını yıkıp 3 katlı binanın zemin ve birinci katındaki balkonlara çarparak evin bahçesine düştü. Sürücü Yusuf Öztürk (28) hafif yaralanırken, cep telefonu birinci katın balkonunda bulundu.

Kaza, Serdivan Üniversite Caddesi Tapu Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (SASKİ) çalışan Yusuf Öztürk idaresindeki 34 LZ 5047 plakalı kuruma ait kamyonet rampada freni boşalınca kontrolden çıktı. Kamyonet yol kenarındaki 3 katlı bir binanın bahçe duvarını yıkarak birinci ve zemin katın balkonuna çarpıp evin bahçesine düştü. Büyük bir gürültüyle dışarıya çıkan vatandaşlar durumu hemen polise ve 112 Acil'e bildirdi. Kazada, Yusuf Öztürk hafif yaralandı. Yusuf Öztürk kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis, Yusuf Öztürk'ün yakınlarına haber vermek için cep telefonunu bulmaya çalıştı. Telefon araçta bulunamadı. Yardım için olay yerine gelen vatandaşlar polislerle birlikte aradıkları cep telefonunu aracın çarptığı birinci katın balkonunda buldu. Polis, daha sonra camları parçalanan balkondaki telefonu alarak yaralının yakınlarına haber verdi. Kaza sonucu hurdaya dönen kamyonet, olay yerine gelen çekiciyle evin bahçesinden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Öztürk Serdivan Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title