Haberler

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un eşi karantina altına alındı

Güncelleme:

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, koronavirüs tespit edilen bir kişiyle aynı ortamda bulunmasının ardından karantinaya girdi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron, temas ettiği kişilerden birinin koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması sonucu kendisini karantinaya aldı.

First Lady Brigitte Macron, koronavirüs testi pozitif çıkan bir kişiyle aynı ortamda bulunmasının ardından 7 gün karantinada kalacak. Brigitte Macron'un söz konusu kişiyle 15 Ekim'de bir araya geldiği ve hiçbir Kovid-19 semptomu göstermediği belirtildi.

EMMANUEL MACRON'UN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERİLMEDİ

Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un sağlık durumuna ilişkin bir bilgi ise henüz verilmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Brigitte Macron Emmanuel Macron Fransa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

aycan:

kadının yaşı büyük olabilir ama bence macronu çokk seviyor bence yaşın çokta önemi yok

1
1
yanıtYanıtla
BEDİR:

İSLAM DÜŞMANI KÜSTAH GAFİL ŞIMARIK Emmanuel Macron . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Güneş:

Sefil Macron yanlış yaptın. AZİZ peygamberimize hakaret edenin hesabını da mutlaka Allah görür. Bekleyelim ve görelim.

0
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Islam düşmanı Macron

0
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

ERDOGAN, la ugrasacagina git karinmidir nenenmidir onunla ugras keske sende coronaya yakalansan.

0
0
yanıtYanıtla
murat:

kadının kızı ile evlense tamam kız 36 makron 42 yaşında 70 yaşındaki kadından peformans beklenmez gerçi makronun performansı yeterlimi ona bakmalı

0
0
yanıtYanıtla
hamza:

torun annane gibiler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title