Haberler

    Ford'dan dijital ortamda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı

    Güncelleme:

    Ford Türkiye, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda yarış severler için dijital ortamda "19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı"nı düzenledi.

    19 Mayıs Salı günü Ford Türkiye'nin resmi YouTube kanalında canlı olarak düzenlenen özel yarışta, sanal dünyanın en yetenekli e-spor oyuncularından Mervan Tepelioğlu, Buğra Akpınar, Atakan Tarkan, Ozan Ülkügil ve Emir Aşarı ile Castrol Ford Team Türkiye'nin şampiyon pilotları Murat Bostancı, Ali Türkkan, Ümit Can Özdemir ve genç yetenekleri Emre Hasbay, Can Sarıhan karşı karşıya geldi.

    Yarış, izleyicilerine ve oyuncularına gerçek hayattaki sürüş deneyimini neredeyse birebir simüle edebilen sim racing (sanal yarış) oyunlarının yer aldığı iRacing platformunda gerçekleşti. Ford Fiesta'lar ile Rallycross yarış tipinde gerçekleşen mücadelede, toplamda 10 yarışçının katıldığı sıralamalardan sonra 6 turluk eleme yarışları düzenlendi. Büyük merakla beklenen final yarışı ise heyecan dolu geçerken, toplam 8 tur sürdü. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı finalinde Ümit Can Özdemir 1. gelirken, yarışın 2.liği ve 3.lüğü e-sporcular tarafından paylaşıldı. Final boyunca mücadelesini sürdüren Atakan Tarkan, Ozan Ülkügil'in 1 metre önünde gelerek yarışı 2. olarak tamamladı. Ozan Ülkügil ise 3. sırada yer aldı.

    19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı finali öncesinde 19 Mayıs'ın bayram coşkusuna özel, Türk bayraklı Ford Fiesta ralli araçlarından oluşan kortej ile de anlamlı bir kutlama yapıldı.

    Ford Türkiye tarafından, Türkiye'de profesyonel olarak yapılan ilk dijital motorsporları canlı yayını olma özelliği taşıyan yarış, Türkiye'de "Formula 1'in Sesi" olarak da bilinen Serhan Acar'ın anlatımı ve Yiğit Tezcan'ın yorumlarıyla renklendi. Sıralama, eleme ve final yarışları ile toplamda bir saat süren 19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı, canlı yayında eş zamanlı görüntülenmede 3.400 kişi tarafından izlendi,30 binin üzerinde izlenme rakamına ulaştı ve Youtube Türkiye Trend listesinde 31.sırada yerini alarak Youtube Türkiye'de ilk 50 video arasına girdi.

    Ford Türkiye ve şampiyon Castrol Ford Team Türkiye'nin altyapı desteğiyle, dijital dünyanın olanakları kullanılarak bayram coşkusu ve özlenen ralli heyecanı evlerde hep birlikte yaşandı.

    Yarışı Tekrar İzlemek için:

    19 Mayıs Özel Kortejini İzlemek için:

    Yarış Özetini İzlemek için: —-

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Türkiye Ford Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title