Haberler

FLASH TV'NİN KURUCUSU ÖMER ZİYA GÖKTUĞ TOPRAĞA VERİLDİ

Güncelleme:

İSTANBUL'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Flash TV'nin kurucusu Ömer Ziya Göktuğ (69), Bursa'da toprağa verildi. Göktuğ'un cenazesine siyasiler de katıldı.

İstanbul'da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren Flash TV'nin kurucusu iş insanı Ömer Ziya Göktuğ için bugün Bursa'da Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Törene, eski bakanlar Faruk Çelik ile Yaşar Okuyan, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın'ın da olduğu siyaset ve sanat dünyasından isimler de katıldı. Cenazede Ömer Ziya Göktuğ'un eşi Zehra Göktuğ, kızları Özge Göktuğ Güleç ve Eser Göktuğ Okan taziyeleri kabul etti.

Göktuğ'un dünürü Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, üzüntülü olduklarını belirterek, "Rahmetli çok iyi bir insandı. Bizim hastanede 10 gün tedavi gördü. Hocalarımız çok uğraştı ama maalesef başaramadılar. Allah rahmet eylesin. Öbür dünyada cennette olur inşallah. Rahmetliye sinüse bağlı enfeksiyon teşhisi konuldu. İlk geldiğinde yüz felci vardı. Yapılan tetkiklerle bu tespit edildi. Dünyada da yüzde 1-2 oranında bir hastalıkmış. Maalesef kurtulamadı. Biz çocuklarımızın evlenmesiyle tanıştık, aile olduk. Çok değerli milliyetçi, yurtsever ve bir şeyler üretmeye çalışan bir insandı. Umarım böyle insanlar gelecekte de olur. Türkiye'yi büyütürüz" dedi.

Ömer Ziya Göktuğ'un cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Ziya Göktuğ İstanbul Bursa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title