Haberler

İçişleri Bakanlığı, Elbistan ve Ünye Belediye Başkanlarını Görevden Aldı

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Haklarında yürütülen soruşturma kapsamında Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, görevlerinden uzaklaştırıldı.

ELBİSTAN VE ÜNYE BELEDİYE BAŞKANLARI GÖREVDEN ALINDI

Yapılan açıklamada; "Haklarında yürütülen soruşturmanın selameti açısından Kahramanmaraş ili Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile Ordu ili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar görevlerinden uzaklaştırılmışlardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇAMYAR KİMDİR?

Ahmet Çamyar 1972 yılında Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Pelitliyatak Beldesi'nde dünyaya geldi. Çamyar, Fındıklı İlkokulu'nu bitirdikten sonra Ordu İmam Hatip Lisesi'nde tahsiline devam etti. Çamyar üniversite eğitimini ise, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak tamamladı.

Çamyar, 1993 yılında Refah Partisi Gençlik Kolları'na katıldı. 1998 yılında serbest avukat olarak görevine başladı.Aynı yıl Fazilet Partisi'ne katıldı, kurucular kurulunda yer aldı. Partisinin kapatılmasından sonra bir müddet bağımsız kalıp 14 ağustos 2001 tarihinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinde kurucular kurulunda yer alıp Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı yaptı.

2005-2008 yılları arasında İlçe Sekreterliği görevini yürütüp 2008 kongresinde İlçe Başkanı oldu.

Siyasetin yanında sivil toplum kuruluşlarında da görev aldı. Bu kuruluşlar arasında Ensar Vakfı ve KATUDER de yer alıyor.

Çamyar iyi düzeyde Almanca ve Arapça biliyor. Çamyar 3 çocuk babası.

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı, Elbistan ve Ünye Belediye Başkanlarını Görevden AldıDurmuş Küçük ve Ahmet Çamyar

ELBİSTAN BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ KÜÇÜK KİMDİR?

Durmuş Küçük 1963 yılında Elbistan'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamlayan Küçük, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve serbest avukatlık yaptı.

Durmuş Küçük, 2009 yerel seçimlerinde Elbistan Belediye Başkanı seçildi.

2014 yerel seçimlerindede Durmuş Küçük tekrardan Elbistan Belediye Başkanı seçildi.

Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, genel merkez yerel yönetimler başkanlığı tarafından hazırlanan rapor neticesinde 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde il SKM ve ilçe SKM programlarına kasıtlı olarak katılmayarak partimiz aleyhinde sözlü ve fiili davranışlarda bulunduğundan ve Ak Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilediğinden tedbirli olarak partiden kesin ihracı için Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Durmuş Küçük, evli ve 5 çocuk babasıdır.

İçişleri Bakanlığı, Elbistan ve Ünye Belediye Başkanlarını Görevden AldıÜnye Belediyesi

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı, Elbistan ve Ünye Belediye Başkanlarını Görevden AldıÜnye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı, Elbistan ve Ünye Belediye Başkanlarını Görevden AldıElbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş Durmuş Küçük Elbistan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title