Haberler

'Fıs Fıs İsmail'den Vatan Şaşmaz İtirafı! Ölümünden 3 Gün Önce Uyarmış

Güncelleme:

Çocuklar Duymasın dizisinin 'Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, ölümünden 3 gün önce Vatan Şaşmaz'ı "Uşağım hayat lay lay lom değil" diye uyarmış.

'Çocuklar Duymasın dizisinin 'Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, 27 Ağustos'ta yaşamını yitiren 15 yıllık oyuncu arkadaşı Vatan Şaşmaz hakkında konuştu. 53 yaşındaki oyuncu, "Vatan'ı kaybetmeden 3 gün önce sette sohbet ettik. Ona 'Vatan uşağım hayat lay lay lom değil' dedim" ifadelerini kullandı.

HASTA ZİYARETİNE GİTTİ

Süleyman Yağcı, Edirne'de bir yakınının hasta ziyaretine geldi. Hasta ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan 'Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i, rahmetli Vatan Şaşmaz hakkında açıklamalarda bulundu.


"HAYAT LAY LAY LOM DEĞİL"

Vatan Şaşmaz'ın ölümünün üzücü olduğunu belirten Süleyman Yağcı, şu ifadeleri kullandı: "Vatan'ı kaybetmeden 3 gün önce sette sahne arasında sohbet ettik. Ona 'Vatan uşağım hayat lay lay lom değil. Hayatın kaçınılmaz gerçekleri vardır. Ölüm dediğin bir atlet kadar bize yakındır. İçimize aldığımız nefesi dışarı veremeyiz, içeri aldığımız nefesi dışarı veremeyecek kadar ölüm bize yakındır' dedim. Hakikaten 3 gün sonra rahmetlik oldu.

"ÇOK İYİ BİR DELİKANLIYDI"

Yüz yıl da yaşasan ömür çok kısadır. İnsan oğlunun sermayesi geride bırakacak olduğu eserlerdir. Giderken peşinden götürecekleridir. Ne kadar zengin olursan ol, güçlü olursan ol. Makam sahibi ol, ne olursan ol toprağa koyduktan sonra en sevilen biri olsan bile yarım saat sonra herkes eve gidiyor. İkindi namazından sonra mezarlığında kimse kalmıyor. Çok iyi biriydi. Çok iyi bir delikanlıydı Vatan."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süleyman Yağcı Vatan Şaşmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title