Haberler

Film Festivali Sponsoru Malatya Park Plaket ile Ödüllendirildi

7. Malatya Uluslararası Film Festivalinin sponsorlarından olan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi festivalin açılış töreninde plaket ile onurlandırıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivalinin önemli etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan Malatya Park, festivalin dün gerçekleşen görkemli açılış töreninde festivale sponsor olduğundan dolayı plaket ile ödüllendirildi. Malatya Park adına plaketi alan Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, Malatya Park'ın, şehrin kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak her proje de yer almaktan gurur duyduğunu belirterek, bu önemli festivali Malatya'da gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesine de teşekkür etti.

Öte yandan Film Festivali kapsamında, MalatyaPark'ta bu gün saat 17: 00'de Hülya Koçyiğit, Gülper Refiğ ve Ümit Ünal'ın katılacağı Halit Refiğ paneli, saat: 18: 00'de Emre Kızılırmak söyleşisi ve saat 20: 00'de Mesut Uçakan söyleşisi düzenlenecek. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halit Refiğ Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title