Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, "Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'sahalardan çekilin' diyene kadar, 'söz milletindir' diyerek sabahlara kadar meydanlardan çıkmıyoruz.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, "Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'sahalardan çekilin' diyene kadar, 'söz milletindir' diyerek sabahlara kadar meydanlardan çıkmıyoruz." ifadesini kullandı.

Günnar, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı gösterdikleri mukavemetten dolayı Trabzonlulara teşekkür etti.

Vatandaşın darbelere karşı çıkarak tankları sinek gibi ezdiğini, uçakları kağıttan uçak gibi görerek indirdiğini anlatan Günnar, halkın, vatanı için bir haftadır sokaklarda sabahladığını belirtti.

Günnar, meydanlardan çekilmeyeceklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Durmak yok, uyku yok, yola devam. Millet, vatan, devlet ve bayrak için hepimiz sokaklardayız. Milletimiz, 'bize hiçbir çılgın, artık zincir vuramaz.' diyerek dünyaya örnek oldu. Gece gündüz sokaklardayız. Biz hepimiz bir ve beraberiz. Hep sahadaydık, hep de sahada olacağız. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'sahalardan çekilin' diyene kadar, 'söz milletindir' diyerek sabahlara kadar meydanlardan çıkmıyoruz. Memleketimiz için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz."

Her çeşit siyasi görüşe mensup vatanperverin bu konuda birlikte hareket ettiğine işaret eden Günnar, bundan dolayı da memleket için sevinçli ve daha da umutlu olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Adnan Günnar AK Parti Trabzon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title