Haberler

'Fethullah' Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu

Güncelleme:

Fethullahçı terör örgütünün darbe teşebbüsü sonrası 26 yaşındaki Fethullah Üçüncü "Vicdanen beni rahatsız ediyor" diyerek isminin değiştirilmesi için mahkemeye başvurdu.

İzmit'te, 26 yaşındaki Fethullah Üçüncü, Fethullah Gülen ile aynı ismi taşımamak için ismini değiştirmek amacıyla mahkemeye başvurdu. Fethullah Üçüncü, Fethullah Gülen ile aynı ismi taşımaktan utandığını söyledi.

ARKADAŞLARI DALGA GEÇİYORMUŞ

İzmit'te çay ocağı işleten, evli 2 çocuk babası Fethullah Üçüncü, Kocaeli Adliyesi'ne gelerek Asliye Hukuk Mahkemesi'ne ismini değiştirmek için dilekçe verdi. Arkadaşlarının ismi nedeniyle kendisi ile dalga geçtiğini söyleyen Fethullah Üçüncü, isminin 'Halil Efe Üçüncü' olarak değiştirilmesini talep etti.


"VİCDANEN BENİ RAHATSIZ EDECEK"

Fethullah Üçüncü, Fethullah Gülen ile aynı ismi taşımak istemediğini belirterek, "15 Temmuz günü Fethullahçı terör örgütünce ülkemizde kalkışılan darbe girişimi nedeniyle ülkemizi ele geçirmeye teşebbüs eden terörist başı ile aynı ismi taşımak istemiyorum. Bundan sonra aynı ismi taşımak vicdanen beni rahatsız edecek. Bu nedenle terör örgütü elebaşı olan Fethullah Gülen ile aynı ismi taşımak istemediğimden dolayı ismimin 'Halil Efe Üçüncü' olarak değiştirilmesini istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Adliyesi Halil Efe Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

kavalcılar iş başında:

bu koyun yoldan çıkmış

18
8
yanıtYanıtla
mehmetçik adil:

peki muhammet ler ne yapsın, adam karı satıyor, gel gelelim kul hakkı,

11
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kaz kafa

9
12
yanıtYanıtla
ali:

iste bu bizim millet! Tas gibi saf! Nerden bilyiorlar bunu gülen yapti diye?Bence recep isim olanlarin ismilerini degstirmeleri gerek! Cünkü o recep erdogan bu güzel ülkeyi batiricak! Bekleyin de görün! Halimiz simdi suriye gibi olucak! Ve o zaman onun olu diktator olucak! YUUUUH!

10
8
yanıtYanıtla
hamza:

14 sene akp fethullahçılar parelel hareket etti şimdi iktidar paylaşımında ters düştüler vur birini al ötekini

14
3
yanıtYanıtla
yesil:

cahil insan Soyadini degistir o daha kötüSiz yarin Tayyibleri de deyiseceksiniz

5
9
yanıtYanıtla
önemli degil:

Raşa Ebu Zayid ressam kadin RTE nin resmini yapmis. . yakinda heykeli de dikilir. . hani putperestler var ya onlara özenirler :D

6
6
yanıtYanıtla
Tatar Iramazan:

salya sümük din müsveddesini müslüman zanneden arkasından gidenlere şaşıyorum bunlar müslümana kurban olsunlar cemaat diye arkasından peşine takılanlara şaşıyorum işte kıyametin en büyük alameti sahte din alimleri

10
1
yanıtYanıtla
HSZ:

Kendi ismine saygın yoksa kişiliğinde yok demektir. ÇOMAR SENİ

5
4
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Türkiyede yasiyorsan Türk ismi al bari. Arap isimlerinden gina geldi. Kime sorsan en az bir arap ismi var.

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title