Haberler

Fethiye Güzellik Yarışmasına Hazırlanıyor

Muğla'nın Fethiye İlçesi, Dünya Güzellerini Ağırlamaya Hazırlanıyor.

Muğla'nın Fethiye ilçesi, dünya güzellerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Fethiye'de "Milli Çapkın" lakaplı Süha Özgermi organizatörlüğünde 5-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Likya Dünya Güzellik Kraliçesi Yarışması'na Türkiye, İngiltere, Fransa, İtalya, Belçika, Danimarka, Norveç, İsveç, Hollanda, İspanya, Portekiz, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna, Brezilya, Meksika, Japonya, Kore ve Hindistan'dan güzeller katılacak.

Bugüne kadar sayısız güzellik yarışması organize eden Süha Özgermi, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cem Erkin'i ziyaret ederek, yarışmayla ilgili bilgi verdi. Özgermi, "Fethiye'de Likya Dünya Güzellik Kraliçesi Yarışması düzenliyoruz. Dünya'nın 20 değişik ülkesinden güzeller ülkelerini temsil etmek için yarışmaya katılacak. Yarışmayı tarihi bir kent olan Fethiye Likya'da yapacağız. Yarışmanın jüri üyeleri arasında Ali Şen, Gönül Yazar ve Emel Sayın gibi isimler de yer alıyor" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Cem Erkin ise, "Bu tür yarışmaların yapılması Muğla ve ülke turizminin tanıtımına çok büyük katkı sağlayacaktır. Muğla İl Genel Meclisi olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

(BT-AT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title