Haberler

Ferrasini Satan Bilge'den "Kendinizi Uyandırmak" Konferansı

İstanbul (dha) Dünyada Milyonlarca Satan "Ferrari'sini Satan Bilge" Kitabının Yazarı Ve Pekçok Ünlü Yöneticinin Yaşam Danışmanı Olarak Bilinen Robin Sharma, Konferans Vermek Üzere İstanbul'a Geldi. D&r Ve Borusan Oto'nun Katkıları Gerçekleştirilen Konferansa Yaklaşık 100 Kişi Katıldı. Sharma ...

İSTANBUL (DHA) Dünyada milyonlarca satan ¨Ferrari`sini satan Bilge¨ kitabının yazarı ve pekçok ünlü yöneticinin yaşam danışmanı olarak bilinen Robin Sharma, konferans vermek üzere İstanbul`a geldi. D&R ve Borusan Oto`nun katkıları gerçekleştirilen konferansa yaklaşık 100 kişi katıldı. Sharma ¨Kendinizi Uyandırmak¨ isimli konferansında yaşanmış ilginç hikayeler anlatarak insanlara daha güzel yaşamanın sırlarını anlattı.

Sharma konferansında şu mesajları verdi:

- Korkularınızdan arının.

- Düşünmeye zaman ayırın.

- Felsefenizi yaratın ve ona göre yaşayın.

- Riske girmekten korkmayın.

- Sevginizi gösterin.

Katılımcılara konferans süresince 5 dakikalık kısa molalar veren Sharma, onlardan birbirleri ile konuşmalarını istedi. Sharma katılımcılara kimi zaman masaj yaptırdı, kimi zaman da onları gözleri kapalı dans ettirdi. Robin Sharma`nın önerilerini dikkate aldıklarını belirten katılımcılar ise hayatı güzelleştirecek ufak ipuçlarını normal yaşamlarında uyguladıklarını kaydetti. Konferansı dinlemeye hep birlikte gelen Ozkay ailesi ise birbirleri ile korkularını paylaştı. Küçük kardeşlerden Ekin Ozkay 15 metrelik bir yerden düşmekten korktuğunu belirtirken Umut Ozkay yılandan korktuğunu söyledi. Anneleri Zeliha Ozkay ise çocuklarına günlük hayatta da Robin Sharma`nın öğretilerini anlattığını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title